maanantai 4. huhtikuuta 2011

Vielä vähän hempeilyä

Tykästyin edellisen postauksen pipoja neuloessani niin kovasti Novitan Miamin pehmeyteen, että päätin tehdä siitä vielä jotakin. Päädyin neulomaan isommalle tytölle neuletakin, kun noista lämpimämmistä sisävaatteista on hänellä ollut pulaa. Jostakin syystä halusin aivan ehdottomasti takkiin kappaleet ainaoikein neuleesta. Mieleistä neuletakin ohjetta sopivalla neuletiheydellä ei osunut silmiini, joten kehittelin oman ohjeen siinä neuloessani. Oikeastaan se oli tosi hyvä ratkaisu, koska sain siten takista juuri sopivan hoikalle tytölleni. Virkkasin lopuksi joka reunaan pitsin. En ole edelleenkään oikein perehtynyt tuohon virkkaamisen jaloon taitoon, joten en yhtään tiedä, minkä nimisiä silmukoita käytin. Virkkasin myös kukkia takin miehustaan ja hihansuihin. Tällä kertaa kukat onnistuivat mielestäni jo paremmin kuin syksyllä pikkuneidin sukkiin virkkaamani. Jes!
Langat sain kulutettua tosi hyvin loppuun. Valkoinen loppui täysin, ruskeaa jäi pieni mytty ja vaaleanpunaista jouduin jopa purkamaan mallitilkusta takin viimeistelyyn. Ainoastaan pinkkiä jäi reippaasti, joten sille täytyy keksiä jokin käyttötarkoitus. Se on kyllä aika ärtsy väri pelkästään.

11 kommenttia:

  1. Oi miten suloinen. Ihanan hempeät ja prinsessamaiset värit.

    VastaaPoista
  2. Ihanan hempeä neule :) Ja todella valloittavat nuo edellisen postauksen hatut!

    VastaaPoista
  3. Ihania, söpöjä neuleita! Kovasti on Miami-lankaa kehuttu siellä täällä blogistaniassa. Ehkä pitää kokeilla itsekin..

    Löysin tänne blogiisi ekaa kertaa. Mukava tuttavuus!

    VastaaPoista
  4. Ihanat värit! Mulla on kaksi poikaa ja on kivaa ihailla välillä vaaleanpunaistakin , kun sitä tulee itse vähempi käytettyä ;-). Miten tuo Miami-lanka käyttäytyy pesussa?

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva takki!!! Ja värit ovat kuin design-takista. Aivan loistavasti sopivat yhteen. Teitkö raidat ihan "randomilla" vai oliko Sinulla jokin suunnitelma neuloessasi? :-)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanasti raidoitettu takki!

    VastaaPoista
  7. Onpas tänne tullut ilahduttavan paljon kommentteja pienessä hetkessä :) Kiitos kaikista!

    TAIJA: En ole vielä Miami-neuleitamme pessyt, mutta jostakin nettisivulta luin, että lanka hieman vielä pehmenee pesuissa. Toivottavasti ei hirmuisesti venyisi.

    Henna: Ihan fiiliksen mukaan neuleen edetessä vaihtelin lankoja. Ainoa etukäteissuunnitelmani oli se, että päävärinä olisi vaaleanpunainen ja pinkkiä olisi vain ripaus.

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kaunis! Ja värit on kyllä ihan karkit :) Minäkin tykästyin Miami lankaan, tulee mukavan kevyitä ja pehmoisia neuleita. Ihastelin myös noita sinun tekemiä pipoja :)

    VastaaPoista