maanantai 5. syyskuuta 2011

Perheen pienimmän ulkovaatteet

Ihan aluksi haluan kiittää kaikista kommenteistanne edelliseen postaukseen.
Niitä tuli hurjasti ja kaikki lämmittivät mieltäni suuresti!
Ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!Syksyn tullen myös perheen pienimmän jäsenen - eli Milla-nuken - vaatevarasto tarvitsi päivitystä. Tytöt tykkäävät työnnellä Millaa ulkona rattaissa ja viluhan siellä pelkissä sisävaatteissa tulee. Selailin vanhoja Suuri Käsityö -lehtiä läpi ihan muussa tarkoituksessa ja huomasin kivan haalarikaavan Baby Bornille (SK 11/1999). Kankaat löytyivät tilkkukopasta ja ovat vieläpä suurelta osin kierrätettyjä. Vain resori ja vaaleanpunainen velour ovat uusia. Surautin haalariin asusteiksi vielä pipon, lapaset ja tossut ihan summamutikkakaavoilla.


Samalla hötäkällä tein myös petivaatteet nukenvaunuihin jämäkankaista.

Liivinsuojia tein muutaman parin ystävälle.

Näin on taas tilkkukoppaa yritetty tuhota, mutta tulosta ei siellä huomaa lainkaan. Tuntuu, että tilkut vain lisääntyvät kopassa itsekseen.

10 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta, mäkin odotan niin paljon, että päästään tuohon nukenvaatevaiheeseen. Säästin nyt jo jotain ihan pieneksi jäänyttä neidille sitten nukkeleikkeihin. (Onneks hän on itse vielä nukkekoossa, ainakin vähän sellaisen isomman, jos ei Baby bornin.)

  Liivinsuojia täällä suunnitelmissa myös kaverille, kunhan saan siivottua työhuoneen. Kolmekuisen äitinä siivous etenee koooovin hitaasti... ;)

  VastaaPoista
 2. voi että ihania nukenvaatteita!

  VastaaPoista
 3. Ihania nukenvaatteita. Kyllä nyt kelpaa pikkuäidin viedä vauvaa ulkoilemaan. :)

  VastaaPoista
 4. ihanat haalarit Millalla!
  Minä haaveilen tuollaisesta tummasta nukesta meidän neitille; taitaa vaan olla nukkeilu vielä enemmän äitin kuin tytön harrastus...

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita, itsekin olen suunnitteluasteella että pitäisi tehdä neidin nukelle vaatteita kun neidin oma vaatekaappi pursuaa kohta yli =) Kiitos kaavavinkistä, veikkaisin että omasta kaapista saattaisi jopa löytyä tuo lehti =)

  VastaaPoista
 6. Oi siis aivan ihastuttavan suloinen tuo vauvanuken talviasusta, melkein iski vauvakuume kun tuon näin! :D

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Ja tuo väriyhdistelmä toimii aina. Melkein täytyy laittaa muistiin tuo kaava. Joulupakettiin olisi tarkoitus tehdä muutamat nukenvaatteet ja mikäpä sinne paremmin sopisi kuin talvihaalari. Kiitos vain vinkistä.

  VastaaPoista