perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pupuneiti iltakävelyllä


Pinkistä pipoja varten hankkimastani pilvitrikoosta halusin tehdä vielä esikoiselle liivimekon. Kangashyllylläni oli niin herkullinen pino erilaisia pinkkisävyisiä trikoita, että päätin yhdistellä niistä maiseman. Ja sinne kukkuloiden keskelle hypähti pupuneiti iltakävelylle. En oikein tiedä, miksi intouduin noinkin 80-lukulaisiin väreihin, mutta nyt vain tuntui siltä. Valokuvissa pupun silmät erottuvat melko huonosti, mutta onneksi luonnossa paremmin.


Pupuneiti on kokonaan velouria ja pupun mekossa on oikeat napit. Kukkulat aplikoin ihan trikoosta. Tässä mekossa oli kyllä melkoisesti hommaa, sillä nuukailin liimaharsojen kanssa. En mitenkään malttanut kiinnittää tuollaisia isoja kukkuloita kalliilla harsolla, joten ompelin ne ensin suoraompeleella ja sitten vasta siksakilla. Muutaman nyppylän kiinnitin pienillä jämäharsopaloilla, mikä sekin oli melkoista palapeliä. Pupuneidin tein sitten ihan perinteisesti liimaharsoa ja irtirevittävää tukikangasta käyttäen. Se oli jo helpompi nakki.


Maisema jatkuu mekon takanakin.

13 kommenttia:

 1. Tää on ihan super hieno! Aivan ihana :)

  VastaaPoista
 2. Oi oi... Ihan mieletön! Mäkin haluisin tollaisen Islalle! IHANA.

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen mekko, varsin isotöinen ollut mutta vaivaa väärtti;)

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän suloinen mekko! Oli kyllä vaivan arvoinen :)

  VastaaPoista
 5. Me like! Ihania pinkkejä kankaita :)

  VastaaPoista
 6. Wau, huippu ihana, tashtoisin Sinjallekkin tällä tyylillä mekkosen, kunpa ois aikaa aplikointiin ja osaamistakin :)

  VastaaPoista
 7. Mites minä tällaisen blogin olen missannut? Kai täällä ennenkin olen vieraillut, mutta kun en tämän pidemmälle nyt ehtinyt, niin ei tullut tuttuja vastaan. Lukijaksi klikkasin ja tutkiskelua jatkan.

  VastaaPoista