keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Leijonat äitiyspakkauslaatikossa


Sain ihanan tehtävän ommella äitiyspakkauslaatikkoon verhoilun. Tulevan äidin kanssa valitsimme yhdessä kankaiksi Robert Kaufmanin leijonia sekä laatikon ulkopuolelle Hilcon pallopuuvillaa. Nuo leijonanpäät ovat mielestäni hirmuisen söpöjä! Ja mikä tärkeintä: ne sopivat todella hyvin vastasyntyneen katselukuviksi selkeiden muotojensa ja kirkkaiden kontrastiensa vuoksi. Saman sarjan ruskeapohjaisesta leijonakankaasta tuli vielä pikkuruinen pussilakana ensisänkyyn.

Leijonat Huvikankaasta ja pallopuuvilla paikallisesta kangaskaupasta (Suotex)30 kommenttia:

 1. Nuo kankaat on niin ihania, tuli pakko saada fiilis :) mistä on tilattu? :)

  Ihana, kyllä kelpaa pienokaisen nukkua noissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert Kaufmanin lastenkankaat ovat mielettömän suloisia! On monta muutakin ihanaa kuosia, joita olisi pakko saada. Hinta vaan on melkoisen suolainen... :-/ Leijonat on tilattu Huvikankaasta, myös Perhonen Korvanlehdellä näyttää tätä sarjaa myyvän.

   Poista
  2. Pitääkin tutustua valikoimaan! :) Niin tuntuu olevan suolaiset hinnat monissa kankaissa :/ Hitusen syö tätä ompeluinnostusta :)

   Poista
  3. Tämä on kyllä niin totta... Ihan parin viime vuoden aikana hinnat ovat nousseet huimasti. Muistan vielä, miten lukioaikanani (silloin viime vuosituhannella :D) ompeleminen oli taloudellisestikin järkevää. Nyt itse tekemällä ei totisestikaan säästä, mutta onneksi itse tehden saa ihania ja uniikkeja vaatteita sentään ;)

   Poista
 2. Oi, näyttääpä kivalta :) Meillä on tallessa verhoilu, jonka äitini on aikanaan ommellut minulle. Pinnasängyn reunapehmuste pitäisi päällystää ja siinä onkin urakkaa. Ehkäpä lopputulos palkitsee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihanan nostalgista, jos voi lapsellaan käyttää samaa verhoilua kuin itsellään oli vauvana! Mikä aarre! Reunapehmusteen päällystämistä mietin joskus aikoinani minäkin, mutta päädyin lopulta siihen, että helpommaksi tulee ommella kokonaan uusi pehmuste... Mutta lopputulos palkitsee varmasti vaivan, tuunasipa sitten vanhaa tai valmisti aivan uutta :)

   Poista
 3. Onpas ihana! Vauvakuume iskee ;)

  VastaaPoista
 4. Oih ja voih, tää on IHANA! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Mahtavat kankaat ja niin kivasti kyllä sopii vauvan sänkyyn! :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän söpö! Ihanat kankaat!

  VastaaPoista
 7. En kestä miten ihana!!! Mäkin haluun :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana! Olen jotenkin aina vastustanut vauvan nukuttamista tuossa pahvilaatikossa,mutta nyt muutan mieltäni :).Ei näytä enää pahvilaatikolta! Aivan ihanan olet tehnyt! Ja kankaissahan on varaa valita niin hempeämpään kuin värikkäänpääkin tyyliin.Itse jotenkin aina (siis sen kertaa toistaiseksi...) varustan ihan vastasyntyneen valkoiseen ja pastelliväreihin ja sitten kun vauva on muutaman kuukauden ikäinen niin värit valtaa lastenhuoneen!Saanko vielä kysyä että mitä moinen ihanuus lakanoineen päivineen noin suunnilleen tulee maksamaan ompelemanasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tämä laatikossa nukuttaminen on kyllä oikein suomalainen klassikko, jota maailmalla ihmetellään ;) Mutta tosiaan nätillä verhoilulla saa laatikon piilotettua vallan ja pikkuisella on turvallinen pesä nukkua ♥. Verhoilun + pussilakanan ompelutyöstä veloitan 25€ (sis. alvit). Materiaalikulut tulevat siihen päälle, ellei asiakas tuo omia kankaita mukanaan. Puuvillakankaiden hintahaitari on niin valtava, n. 4-30€/m (tai varmaan enemmänkin), että mitään listahintaa materiaalikuluille ei voi summassa antaa. Tähän laatikkoon meni kangasta aika tarkalleen 2,5m, kun nuo leijonapuuvillat olivat vain 110cm leveää kangasta.

   Poista
 9. Nättihän se on, ei voi kiistää, mutta yksi asia vaivaa... Kun se pikkuinen on tuol sängyssään, niin nuo kuvat ovat ihan väärässä asennossa pikku katselijalle :-( Niiden pitäisi olla kyljellään kuten katselijakin, ollaakseen oikein. Sama vaivaa minua pinnasängyn pehmusteissakin, kuvat on aikuiselle, tai istuvalle lapselle oikein, mutta ei sille pötköttäjälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kiinnostava huomio, en ole tullut edes ajatelleeksi moista... Mutta onkohan se kuitenkaan niin, että kuvio on vauvalle vinossa, sillä kyllähän varsin pieni vauva osaa jo kohdistaa katsettaan katsottavan mukaan. Oli miten oli, tärkeintä kaiketi on kirkkaat värit, selvät muodot ja voimakkaat kontrastit, jotka pikkuinenkin vauva erottaa :)

   Poista
 10. Todella hieno! Toivottavasti ei haittaa, mutta lainasin kuvaasi blogissani ihan vain mallina? :) Linkitin kyllä blogisi! (http://odotanblog.blogspot.fi/2013/08/aitiyspakkauksen-laatikosta.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laatikon kuvaa sai toki lainata linkin kera :)

   Poista