sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Loruhepat lensivät tunikaan


Tein tilaustyönä harmaan naistentunikan limen ja turkoosin värisillä yksityiskohdilla. Harmaa ei sovi itselleni ollenkaan, joten aika vähän on tullut sitä käytettyä ja muihin väreihin yhdistettyä. Lähinnä kai vaaleanpunaiseen. Mutta näiden värien yhdistelmä on kyllä ihana! Yhtä aikaa hillitty ja pirtsakka. Harvinaista :)

Asiakas toivoi taskuihin pieniä heppoja - ja juurikin näitä hömelöitä Loruheppoja. Hieman etukäteen mietitytti, mitenköhän kolmiulotteisena pehmotyyppinä tutuksi tullut hahmo taipuisi aplikointikuvaksi, mutta kyllä ne lajille tyypilliset piirteet kuvastakin on löydettävissä. IH-HAH-HAA!

Haluaisin ehkä itsellenikin oman heppatunikan. Olisiko se sitten väreiltään syksyinen, mikä mulle kaiketi sopii parhaiten vai jokin tosi pirtsakka? Nyt vaihteeksi jotenkin puhuttelisi violetin, pinkin, oranssin ja limen liitto :)

Mutta saas nähdä, miten pitkälle omat askartelut menevät. Täällä on painettu menemään aivan hirmuisella kiireellä kesäkuun lopusta lähtien eikä tahti taida ennen joulua hiljetä. Taitaa tämä äiti kaatua sitten jouluaattona lanttulaatikko kainalossa sänkyyn. Otan kiireen kuitenkin hyvällä mielin vastaan. On aivan ihanaa, että Teelikamenttenin tuotteista tykätään ja niita halutaan itselle uudelleenkin. Tykkään myös hirmuisesti suunnitella asiakkaiden kanssa tilaustöitä. Pysyy liukuhihnamaisuus kaukana tästä hommasta!


6 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis, minä niin tykkään harmaasta! Olen vain itse pelännyt ompelua kun kaikki virheet yksivärisessä näkyy...Mutta upea on tämä heppoineen! Ja ihana että töitä riittä (en kyllä ihmettele;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kewa! Vaikea ajatella, että pelkäisit minkään materiaalin tai värin ompelua, kun olet niin älyttömän taitava ompelija!

   Poista
 2. todella kauniit nuo hepat - lumoavat!

  VastaaPoista
 3. Tykkään väreistä tosi paljon! Ihanasti taipuvat loruhepat kankaallekin. Ja vautsi mikä valaskala viime päivityksessä uiskentelikaan.

  VastaaPoista