maanantai 2. kesäkuuta 2014

Iloisia tunikoita

Tunikainnostus on jatkunut läpi kevään ja olen saanut toteuttaa monta uutta raikasta ja iloista yhdistelmää. Tässä kooste tunikoista, joissa on kaikissa jotain uutta twistiä joko kankaan, applikointikuvan tai väriyhdistelmien suhteen:



















Osan tunikoista tein varastoon. Varastovalmiita voit käydä kurkkaamassa verkkokaupasta: http://www.teelikamentten.suomalainenverkkokauppa.fi/kategoria/7/tunikat

Teen tosiaan tunikoita myös tilaustyönä. Omaa tunikaasi voit suunnitella täällä: http://www.teelikamentten.fi/p/oma-ttoive-tunika.html

4 kommenttia:

  1. Huikean hienoja tunikoita, aivan sanattomaksi vievät.

    VastaaPoista
  2. Apua! Yhdessä postauksessa näin monta ihanaa ja suuritöistä vaatetta. *häkeltynyt aloitteleva ompelija* Vau!!!! Hienoja nuo aplikoinnit ja värien yhdistelmät! Huh!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tunikapostaukset menevät kyllä aina överiksi, kun tunikoita valmistuu työn puolesta niin paljon ja kaikki uudet yhdistelmät tekisi mieli esitellä täällä. Ihan joka päivä en ole viitsinyt ompeluksilla blogissani pommittaa, joten tulee sitten aina välillä tällaisia megapläjäyksiä. Mutta suuri kiitos sinuille kehuista! <3 Jokainen ompelija on joskus ollut aloitteleva :)

      Poista