lauantai 28. helmikuuta 2015

Froteinen tilkkupeitto (ja muutama muu)


Tein tilaustyönä joustofroteisen tilkkupeiton juniorikoossa. Toiveena oli keltaisen ja oranssin sävyjä hitusen höystettynä ruskealla ja punaisella. Sommiteltuani peiton valmiiksi, päätimme vielä asiakkaan kanssa vaihtaa osan tummimmista tilkuista ihan valkoisiin, jotta lopputulos on hieman raikkaampi. Samasta syystä valitsin peiton taustaksi valkoisen fleecen värillisten sijaan.

En ollut aiemmin käyttänyt froteeta tilkkupeitoissa, mutta lopputulos vei sydämeni! Peitossa on juuri sopivasti painoa myös aikuisen torkkupeitoksi ja frotee on muutenkin aina ollut suosikkimateriaalini. Edelleen tykkään myös trikoisista tilkkuopeitoista, etenkin vauvoilla, mutta aion tehdä froteesta näitä junnukokoisia peittoja enemmänkin.


Peittoprojektin innoittamana sain viimeisteltyä pari jo pitkään keskeneräisenä lojunutta vauvojen tilkkupeittoa loppuun ja tein myös muutaman uuden ihan alusta asti. Vasemmalla alhaalla on froteinen peitto junnukokoa. Nämä kaikki löytyvät verkkokaupasta:
http://www.teelikamentten.suomalainenverkkokauppa.fi/kategoria/42/tilkkupeitot

2 kommenttia:

  1. Ihania! Herkkuvärejä! Itsellä olisi aloituksen alla tilkkupeitto trikoopaloista. Palat on jo leikattuna, nyt pitäisi surautella. Aikaisemmin olen tehnyt vain puuvillaisia tilkkupeittoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trikoiset ja froteiset tilkkupeitot avaavat ihan uudet ovet tilkkumaailmaan :)

      Poista