lauantai 12. syyskuuta 2015

Potkaritehdas


Niin sitä taas alkoi vauvan potkareissa varpaat kinnata ja olkaimet käydä lyhyeksi. Oli pyöräistävä jälleen potkaritehdas käyntiin. Viimeksi tein potkuhousut kestovaippamitoituksella yhdistelemällä koon 62 ja 68 cm kaavat. Nyt tein saman tempun 74 ja 80 cm kaavoilla. Oikeanpuoleiset kaksi vaatetta on tehty tällä kokoyhdistelmällä. Lopputulos oli kuitenkin vielä vähän liian iso poikaselle, joten tein toisen kaavan, johon yhdistin 68, 74 ja 80 cm. Niska-haara on koosta 80, leveys ja jalkaterä koosta 74 ja punttien pituus koosta 68 cm. Lopputulos on juuri sopiva meidän murulle. Kaavana käytin jälleen Ottobren Crawleria (4/2013).

Retronalleista ja helistimistä tein jo aiemmin potkuhousut ja ne molemmat olivat meidän suursuosikit. Siksi halusin tehdä samoista kuoseista uudet.


Noukin pojan kaapista pieneksi jääneet vaatteet pois ja niitä tuli hirmuinen pino. Joukossa myös ne edelliset potkuhousut. Päätin tehdä facebookiin oman kirppissivun, jonne laitoin 62-68 cm vaatteet myyntiin. Jos teillä on tuon koon vauveli, käyhän kurkkaamassa, löytyisikö jotain teille sopivaa. :)

6 kommenttia: