perjantai 9. lokakuuta 2015

Rymsteerausta kotipuodilla


Olen ajanut tässä pari viikkoa huonekalurallia huoneesta toiseen ja yrittänyt löytää arjelle ja työlle omat paikkansa meidän huushollissa. Tässä kun on tämän vuoden aikana perhe ja tavaramäärä taas kasvanut, mutta huoneluku (3 kpl) pysynyt ennallaan. "Työhuoneeni" sijaitsee kotimme eteisessä, johon tein muutama vuosi sitten ompelunurkkauksen entiseen naulakkosyvennykseen. Ompeluharrastusaikoina se oli ihan loistava, kun sinne mahtuivat koneiden ja tarvikkeiden lisäksi myös kaikki kankaat. Yrityksen myötä on ratkaisuja pitänyt hieman laajentaa.

Työhuoneeni on myös kotipuoti, joten haluan valmiiden tuotteiden olevan helposti hypisteltävissä yhdessä paikassa. Tähän asti olen säilyttänyt mm. pipot erillisissä laatikoissa meidän makkarissa ja raahannut ne aina asiakkaiden katsottaviksi tarpeen tullen. Vaatteet ovat alusta asti roikkuneet eteisessä omassa rekissään, mutta ahtaassa käytävässä rekkiin helposti kompastui. Nyt keksin hankkia seinille kiskot ja siirreltävät vaatenaulat, jotka saa käännettyä myös seinän suuntaisesti sivuun pois tieltä. Kiskot löytyivät mistäpä muualta kuin IKEAsta (se pulju osaa kyllä kehitellä näppäriä säilytysratkaisuja.)

Tyhjensin myös eteisen vihreän kaapin kankaista ja nostelin sinne valmiit myytävät tuotteet. Kankaat siirtyivät parin metrin päähän olohuoneen puolelle, jossa ne itse asiassa ovat ihan kiva sisustuselementti. Kankaat säilytän mieluiten ovien takana, sillä se hieman suitsii kangaspölyn määrää huoneilmassa.

Nyt tämä työhuonejärjestely tuntuu taas varsin topimivalta.

Tervetuloa kotipuodille Äänekoskelle! 

6 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanannäköistä :) Toimivan oloinen on kyllä nyt tuo myytävien tuotteiden säilytys.

  VastaaPoista
 2. Kaunista, näyttää ihailtavan siistiltä ja värikkäältä! :) Loistava idea nuo kiskot! Pitää itsekin käydä kyseisen pulju sivuilla tarkemmin etsimässä säilytysratkaisuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ikeasta tosiaan löytyy hyviä säilytys- ja esillepanoratkaisuja pieniin tiloihin.

   Poista
 3. Ai, Äänekoskellako sinä olet? Alle sadan kilometrin päässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänekoskellahan minä :) Tervetuloa joskus käymään puodilla!

   Poista