lauantai 3. kesäkuuta 2017

Uudet lempparivaatteet


Pitkästä aikaa ompelin itselleni uutta arkivaatetta. Usein huomaan, että näin työkseni ompelevana koen jotenkin huonoa omaatuntoa siitä, jos ompelen jotain muuta kuin työjuttuja. Ihan hullua kyllä. Ehkä se johtuu siitä, että ihan aina olisi tehtävälistalla jotain ommeltavaa Teelikamenttenille. Se on vähän kuin pyykinpesu lapsiperheessä: pyykit eivät pesemällä lopu. :-D

Vaatteissa ei ole muuta jujua kuin ihanat kankaat. Verson puodin sydänfroteeta olen hillonnut jo tosi kauan. Alunperin siitä piti tulla imetysmekko karhuäitiapplikaatiolla. Ajatuksena oli silloin tuon murretun keltaisen ja ruskean liitto. Värimieltymykset ovat ajan myötä muuttuneet ja nyt halusin saada mekkoon violettia. Mietin pitkään erilaisia applikointeja, mutta päädyin lopulta pelkkiin taskuihin.

Imetysmekoille ei ole enää tarvetta, mutta käytin mekkoon samaa kaavaa muokkaamalla vain imetysluukun pois. Mekon kaava on oma, samoin leggarikaavan olen piirtänyt itse omilla mitoilla. Leggareiden kangas on Ommellisen ihanaa Babushka Roses trikoota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti