lauantai 30. huhtikuuta 2011

Sunray




Ihastuin Metsolan vihreään Sunray-joustofroteeseen niin kovasti, että sitä oli ihan pakko saada. Ihanan kesäinen ja lapsekas kuosi! Isomman tyttöni kesävaatteet ovat järjestänsä pieniä, joten monenmoista hepenettä pitäisi hänelle ommella. Pienempi saakin sitten kulkea pääosin siskon vanhoissa, raukka.
Kiireellisin tarve kuitenkin on juuri nyt näille lämpimämmille paidoille. Edellisen postauksen prinsessalintu toimi hyvänä ensiapuna. Tämä huppari taasen on suunniteltu eritoten niihin viileisiin kesäiltoihin. Kaavan nappasin Ottobren velourhupparista (4/2006) ja suurensin sen kokoon 98cm. Ohjeesta poiketen tein huppuun vuorin. Vuoriksi päätyi omista kätköistä löytynyt oranssi pilvitrikoo, joka on aina yhtä ihana.











Mangonkeltainen resori on Myllymuksuilta ja ruohonvihreät napit Kangastukusta. Pilvitrikookin on tilattu aikoinaan i k a s y r ilta, joten materiaalit on kyllä haalittu todella hajautetusti ;)




Kangasta riitti vielä juuri ja juuri yhteen hellemekkoon. Sain kyllä varsin kauan asetella kaavoja kankaalle, jotta sain molemmat vaatteet siitä leikattua. Kaava tähän on oma eli sama kuin aiemmissa siilimekoissa.
Ompelin tämän setin lähes valmiiksi jo alkuviikosta, mutta sitten minä onneton katkaisin ainoan toimivan kaksoisneulani. Vanha Berninani ei hyväksy muita kuin Schmetzin pallokärkisiä kaksoisneuloja eikä niitä tästä pikkukaupungista saa. Yritin jatkaa tikkauksia Organin neuloilla, mutta jälki oli aivan kammottavaa. Piti siis siirtää Sunrayt syrjään ja tilailla toimivat neulat maailmalta.





12 kommenttia:

  1. Aivan ihania!! Mulla olis kova into päästä ompelemaan kans.. Ja mun tekee mieli virkata! En olis ikinä moista uskonu, mut se pylväshame taisi tehdä tehtävänsä ;) Oon ollu aika kipeä.. Kerron tarkemmin puhelimen välityksellä..

    Hauskaa vappua teidän perheelle! Heli

    VastaaPoista
  2. voi että miten ihania. tosi kiva tuo huppari

    VastaaPoista
  3. tosi kivannäköisiä vaatteita olet ommellut! Tuo pilvitrikoo sopii kuin nakutettu hupun vuoreksi tuon kankaan kanssa :)

    VastaaPoista
  4. tosi kauniita. ihan malli tuossa hupparissa. pitääkin etsiä käsiinsä tuo lehti..

    VastaaPoista
  5. Ihana puku ja varmasti mukavan tuntuinen päällä :)

    VastaaPoista
  6. Oi kun ihanat!!! Varmaan tulee lempparivaatteen tytölle.
    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  7. Jostain ssytä dellisen postuaksen kommeentti ei ole tullut perille, höh :(.
    No sitäki ihastelin :D ja eritoten kivaa kaulusta.

    Ja tämä setti, ihana!!!!

    VastaaPoista
  8. Onpas ihanaa kangasta! En ole muualla tuohon törmännytkään. Tulisi kyllä itsellekin ihana vaate.

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat vaatteet ja on kyllä suloinen kangas! :)

    VastaaPoista