maanantai 16. toukokuuta 2011

Pilvitunika
Tein itselleni tunikan keltaisesta pilvitrikoosta aiemman apilatunikan mallilla. Yhtä ihana tuli! Tykkään näistä pilvistä aina vaan tosi paljon. Minulla oli viime kesänä tästä samasta kankaasta imetyspaita ja se oli ihan lempparivaate silloin. Mutta nyt tämäkin kangas on kulutettu aivan loppuun. Kaavojen asettelussa piti jopa olla tarkkana, että kangas varmasti riitti. Jospas tässä voisi antaa itselleen luvan hieman täydennellä kangasvarastoaan...

8 kommenttia:

 1. No on kyllä ihana, kyllä minullekin kelpais!!! Tosi kaunis malli!

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli ja sopiihan tuo pilvikangas tosiaan myös aikuisille!

  VastaaPoista
 3. Todella kiva malli! Oletko itse kaavan piirtänyt vai mistä tuon voisi löytää? Itsekin kaipaisin kesäksi muutamaa kivaa tunikaa, mutten kaupasta ole löytänyt mieleistä ja niinpä olen miettinyt tekeväni itse. Mutta kaavan tarvitsen kun itse en osaa tehdä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Kunpa minunkin vartalolle sopisi tuollainen, kunpa...

  VastaaPoista
 5. Upea tunika! Ja huh! mitä kaikkea ihanaa tämä blogi on pullollaan! En ole ihan hetkeen nähnyt kauniimpia vaatteita missään, joten fanitan sua heti tämän ensivierailun perusteella. :D Ja lisään listalleni jotta löydän takaisinkin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kivoista kommenteista!

  Mari: Tunikan kaava on Ottobre woman 5/2009 -lehdestä. Tein sillä tosiaan myös joustofroteisen tunikan, joka löytyy pari postausta taaksepäin :)

  VastaaPoista