maanantai 23. huhtikuuta 2012

Onnettaren suosikki!


Eilen päättyneeseen arvontaan tuli huikeat  62 osallistujaa. Aamulla tyttö pääsi onnettaren hommiin ja nosti lipukkeiden joukosta Viis viikolla -blogin Mian arpalipukkeen:

Mia kirjoitti: "Kahdella arvalla mukana ja raitajoustiksesta paita koossa 116 ois kiva! :)" 


Ja koska kuopus on kuumeessa eikä tänään ole päästy ulkoilemaan, ehdin käydä palkinto-ompelun kimppuun heti. Äsken se sitten valmistui! Ihan peruspaitaa en halunnut tehdä, joten lisäsin mukaan ripauksen vihreää norsun muodossa. Toivottavasti on mieleinen! Ottaisitko Mia yhteyttä sähköpostilla  niin pääsen postittelemaan paidan.

Onnea voittajalle!


Tässä lähipäivinä on myös valmistunut monenmoista pikaista ja tarpeellista omille lapsille. Ensiksikin perushousuja esikoiselle iki-ihanista sydänveloureista. En yleensä tykkää kuviollisista housuista, sillä niitä on niin hankala yhdistää meidän lasten monenkirjaviin paitoihin, mutta nämä sydämet tekevät poikkeuksen. Ne sopivat lähes kaikkeen! Siitä syystä valitsin myös tylsästi housujen väriset resorit. Kaavana Ottobren Saimi.


Kuopuksen omatoimisen pottailun onnistuminen on edelleen kiinni siitä, onko jalassa housut vai ei. Siksipä tuunailin rikkinäisistä sukkahousuista ja polvisukista kotioloihin säärystimiä.


  Isomman neidin reikäisistä sukkahousuista tuli pienemmälle myös tällaset caprimittaiset legginssit.


Ja lasten sukista nukelle sukkahousut.


Muutaman huivin olen myös surauttellut tytöille tilkuista. Talvisemmat siirsin heti varastoon syksyä odottamaan, mutta tässä pari kesäisempää.


8 kommenttia:

  1. Sopiikin tosi hauskasti tuo vihreä väri tuohon raitajoustikseen, kivan palkinnon sai joku!

    VastaaPoista
  2. Hieno palkinto! Kivoja sukkatuunauksia :) Täytyypä itsekin kokeilla...

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajille!
    Ihania ompeluksia olet tehnyt ja kivoja tuunausjuttuja!

    VastaaPoista
  4. Oih! :) Johan onni suosi mukavalla palkinnolla! Kiitän kovasti ja totean, että hyvin mieleinen paita tulee tänne! :) Todella hieno!

    VastaaPoista
  5. Moi! Minä tahdon niin paljon ne hello kitty säärystimen (punaisella resoreilla). Onko mahdollista tilata? Ja paljonko ne maksaa?

    Kiitos,

    T: Sari ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari,

      Nuo säärystimet on tehty vanhoista nyppyisistä sukkahousuista... Mutta jos punaresoriset kunnosta huolimatta sinua silti kovasti kiinnostavat, voin toki lähettää ne sinulle. Laita vaikka sähköpostia!

      Poista