perjantai 7. kesäkuuta 2013

Joustofroteeta ♥




Aina joskus hurahdan ostamaan pätkän Metsolan ihania froteita, vaikka tukka sojottaakin pystyssä metrihintoja selatessa. Uusimmista hurahduksista syntyi itselleni kesämekko yhdellä taskulla ja isommalle tytölleni pitkä pallotaskumekko. Tyttö itse toivoi mekosta tosi pitkää, joten laitoin mittaa niin paljon, mitä kankaasta riitti. Ruohonvihreä ja keltainen piristävät mielestäni pinkkiä kangasta kivasti. Omaan mekkooni olin suunnitellut raikkaan valkoisia resoreita, mutta kukat olivatkin sen verran vihertävät, että oli pakko muuttaa suunnitelmaa. Jemmasta löytyi keltaista, joka sai kelvata.

Pienimmän neidin Metsola-froteinen mekko löytyi jemmasta isosiskon perintönä. Sen esitteli isosisko aikoinaan täällä (klik).





14 kommenttia:

  1. Aivan ihania kesäneitoja ja -mekkoja!!!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat mekot ja mitkä värit! Mun on vaan turha tarjota omille neitokaisilleni tuota joustofroteeta kesällä.Tulee kuulemma hiki heti!:)Yhdet mekot kerran tein ja hyvä jos pari kertaa pitivät.No,joku onnellinen osti ne sitten kirpparilta kun möin pois.Itse kyllä kovasti tykkään tuosta matskusta.Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika jännä tuo hikitunne. Mä olen käyttänyt jo useamman kesän joustisvaatteita niin itselläni kuin lapsilla eikä ole tullut liian kuuma. Ehkä noi superkivat kuosit vaikuttavat mun kuumuudentuntemuksiini. Rumassa trikoomekossa varmaan mulle tulisi ihan tuskanhiki ;)

      Onneksi frotee käy hyvin myös talvisiin vaatteisiin :)

      Poista
  3. Aivan ihanat mekot kaikilla! Herkkukankaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noista kankaista ei kyllä edes voisi täysin epäonnistua ;)

      Poista
  4. Ihanat! Itse en joustofroteesta ompele kesävaatteita, kun en pysty sitä paljasta ihoa vasten pitämään... harmi. Nuo kuosit on upeat ja minusta erityisen hieno on isomman neidin mekon maksipituus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Minustakin tuo tytön maksimekko on hauska. Hyvä maku tyttärellä :) Vähän pelkäsin yöpukumaisuutta leikellessäni kappaleita, mutta tasku kyllä pelasti tilanteen.

      Jännä kuulla näitä joustofroteen kesäongelmia. Täytyykin muistaa jatkossa, kun suosittelen tilaustöihin kankaita. Tähän asti olen oman kokemukseni perusteella suositellut froteeta kesävaatteisiinkin lämpimästi... Ehkä se ei olekaan kaikille niin sopiva kuin meidän sakille. :)

      Poista
  5. Ihanat mekot!
    Meillä pienimmällä on joustofroteesta polvihousuja ja hyvin on kelvannut ihan helteilläkin, eikä ole hikinen poika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että jollain muullakin frotee on ollut hyvä kesämatsku :)

      Poista
  6. Voih miten ihania kuvia ja mekkoja!! :)

    VastaaPoista