sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pipityynyt


Pitkästä aikaa ahkeroin pipityynyjen parissa. Melkoisen värikäs joukko niitä syntyikin helpottamaan kolhuja ja kolotusta.

6 kommenttia:

 1. Suloisia! Miten tällaista pipityynyä käytetään? Onko se pehmolelun korvike vai vastaako aikuisten kauratyynyä? Tietämätön kyselee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä pipityynyissä on tosiaan sisällä kauraa eli niitä voi hetken lämmittää mikrossa tai sitten viilentää pakastimessa. Meillä on aina yksi tyyny pakastimessa ja se auttaa lasten kolhuihin hyvin. Kiva kuva helpottaa mielipahaa heti ja viileä sitten oikeastikin pienentää kuhmua :)

   Poista
 2. On tosiaan söpöjä! Pelkästään nuo suloiset kuvat lievittää jo pipejä! Onko sinulla noissa sisällä kauraa varten jokin pussi vai onko ne ihan vaan tuon kuosikankaan sisällä. Millaista kauraa olet noissa käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyynyissä on pestävä päällinen ja erillinen sisätyyny. Kaura on kokonaisina jyvinä. Huomaan, että aika ylimalkaisesti kerroin näistä tyynyistä tässä postauksessa... Hups. Tarkempaa selostusta löytyy kuitenkin ensimmäisestä pipityynypostauksestani: http://mari-onetti.blogspot.fi/2013/04/pipi.html

   Poista