sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Jyväskylän Käsityökortteli

Jyväskylä 2014

Eilen nousi Jyväskylän satamaan Suomen Käsityöyrittäjien Käsityökortteli. Lähdin tietenkin mukaan Teelikamenttenin teltan kanssa. Edeltävät päivät olivat niin sateisia, etten koekasannut telttaa kertaakaan ennen tapahtumaa. Edellisenä päivänä juuri ennen nukkumaanmenoa muistin äkkiä, että olin syksyllä laittanut teltan kankaat ja telttarungon säilytykseen eri kasseissa. Ja autossa oli siten pakattuna vain runko... Ei auttanut muu kuin hipsiä pyjama päällä koluamaan varastoa. Onneksi tuli edes siinä vaiheessa mieleen eikä vasta aamulla satamassa!

Talven aikana olin hankkinut uuden nelihaaraisen vaaterekin ja toisen myyntipöydän. Sain siis sisustaa teltan ihan uudella tavalla. Päädyin laittamaan pöydät sisäseinien viereen aiemman ulkoreunan sijaan. Tykkään kovasti nyt siitä, että asiakkaat pääsevät itsekin sisälle telttaan. Telttahan näytti aiemmin tältä:

Helsinki 2013Ennen Käsityökorttelia tein lisää applikoituja paitoja, kun niiden varastot olivat huvenneet lähes loppuun. Nyt ne pääsivät paraatipaikalle teltassa.


Pussukat, pinnit ja avainnauhat saivat nyt ihan oman pöydän.


Ja pipot valtasivat toisen pöydän.
Pipoja onkin tullut kevään mittaan ommeltua hirmuinen määrä. 
Niitä menee aina myyntitapahtumissa eniten. Vekkuli on edelleen suosikkimalli, 
mutta Rutturalla on kirinyt hyväksi kakkoseksi ohi Ruttu-pipojen.


Vanha vaaterekki on nyt päätynyt Tarina-kierrätysmallistolle. Itse tykkään, 
kun kierrätystuotteet ovat omana osionaan värihysteerisessä sirkusteltassani.


Miltä kokonaisuus vaikuttaa? Hukkuvatko tuotteet toisiinsa vai onko teltassa hyvänmielen värisekamelska?  Otan mielelläni vastaan vinkkejä tuotteiden esillepanoon! 

Kävitkö sinä Jyväskylän Käsityökorttelissa? Mikä oli tapahtumassa onnistunutta? Mitä olisi kannattanut tehdä toisin? Haluaisitko Käsityökorttelin Jyväskylään toistekin?

Ja Käsityökorttelihan ei ollut yksittäinen tapahtuma vaan kokonainen kiertue. Seuraavaksi se nousee Tampereen Keskustorille jo ensi viikonloppuna. Nähdään kortteleissa!

7 kommenttia:

 1. Minä tykkäsin kovasti sinun teltasta! Tuotteet olivat kivasti esillä ja pääsivät hienosti oikeuksiinsa :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kuvissa, ihania tuotteita. Olisi ollut hienoa päästä paikanpäälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Tapahtuma oli kyllä tosi kiva! Tervetuloa seuraavaan Käsityökortteliin :)

   Poista
 3. Heh, enpä tajunnut, että oltiin naapuruksia viimeksikin! Ja nyt tällä kertaa meillä oli tuossa yhteisessä nurkassa sävy sävyyn turkoosit mekot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs näemmä oltiinkin :D Kampissa oli kyllä ainakin itselläni koko päivän sellainen kiirus, etten juuri ympärilleni ehtinyt vilkuilla.

   Ja turkoosi on hyvä yhteinen linja! :D

   Poista