tiistai 21. joulukuuta 2010

Joululahjat, osa 1


Täällä tonttupajassa on kääritty lahjoja paketteihin joulutunnelmasta nautiskellen. Tänä jouluna halusin antaa jokaiselle ainakin jotakin itse tehtyä. Ihan hämäykseksi laitan ensimmäiseksi kuvaksi jo kolmen joulun takaisen muiston. Esikoiseni syntyi kaksi viikkoa ennen joulua ja LA ylittyi parilla viikolla. Odottavan pitkää aikaa kuluttaakseni neuloin langanlopuista vauvalle lahjaksi mäyräkoiran ja paketoin sen Aku Ankan inspiroimana koiran muotoiseen pakettiin. Kyllä oli vauvalla ihmettelemistä itsensä kokoisesta koiranmöllikästä :) Mutta mieleinen lelu tuo on ollut, kun sillä edelleen leikitään lähes päivittäin.


Ja nyt kaikki lähipiiriläiset: hus hus, pois täältä kurkkimasta! Menkää vaikka paistamaan joulutorttuja :)


Jussi-tumput neuloin isälleni. Ihastuin niiden työrukkasmaiseen malliin ja perinteiseen kuvioon. (ohje Suuri Käsityö 11-12/2010, lankana 7-veljestä)

Myös tällaiset nuottitumput tuli kääräistyä pakettiin. Lapaset vuoritin mustalla microfleecellä ja neulahuovutin niihin koristeiksi nuottikuvia. (malli omasta päästä, langat 7-veljestä)

Muutamien läheisteni paketteihin sujautin mukaan bambulangasta neulotun tiskirätin. Eivät ehkä kovin kauniita, mutta oman kokemukseni mukaan varsin toimivia.Ja joidenkin tervehdysten mukaan lähti huovutettu sydänheijastin.
***
Myöhemmin sitten niitä ompeluksia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti