perjantai 25. marraskuuta 2011

Pupuhattu


Löysin kirppikseltä isommalle tytölle kurakelien rymyleikkeihin Lennen talvihaalarin. Väri (kulta/musta) on aika erikoinen, mutta haalari on varsin hyvässä kunnossa. Ja hintaa haalarilla oli käsittämättömät 0,25€. Pipo vielä tarvittiin, joten ompelin kirppikseltä eurolla ostamastani karvatakista pupuhatun. Olin ostanut takin lähinnä kivan rengasvetoketjun takia, mutta tulipahan karvakin käytettyä. Sisäpuoleksi laitoin fleeceä. Suunnittelin hatun kiinnitykseksi neppejä tai tarranauhaa, mutta päädyin kuitenkin ainakin toistaiseksi ihan solmittavaan malliin.

Halvaksi tuli tällä kertaa.


7 kommenttia:

 1. Ihana pupuhattu! Ihanat oli myös edellisen postauksen sienipökät.

  VastaaPoista
 2. Halpa mutta kyllä uskomattoman söpö asu!!!

  VastaaPoista
 3. No olipas tosiaan halpa! Meillä on ollut paljon lennen haalareita ja olen ollut tosi tyytyväinen niiden laatuun. Hauska pupuhattu, sopii hyvin yhteen haalarin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu hattu...haalarista alaosaa ei näy, mutta meillä on ollu lennen ihan sellanen vauvamallin haalari kullan värisenä ja musta se oli upee väri...

  VastaaPoista
 5. Inkeliina ja pikkupikkuriikki: Lennen haalarit ovat tosiaan hyviä. Meillä on ollut aiemmin yksi Lennen välikausihaalari + rukkasia ja olen ollut niiden laatuun tosi tyytyväinen. Kuosit eivät itseäni aina oikein miellytä, joten siksi Lenneä ei ole tullut enää hankittua uutena. Makuasioita kyllä :)

  VastaaPoista