keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Pussukka ja pieni vaippasetti


Ompelin kiinalaiselle ystävälleni Hong Kongiin joulutervehdykseksi pussukan. Uskallan laittaa kuvan tänne jo näin ennen joulua, sillä ystäväni ei kuulemma pysty käymään blogissani. Jostakin syystä blogiani ei pääse sikäläisillä yhteyksillä katsomaan. Kenties julkaisen täällä liian vallankumouksellista materiaalia :D


Tämä samainen ystäväni odottaa juuri esikoistyttöään ja innostuin tekemään tulevalle vauvalle pienen vaippasetin. En kyllä yhtään tiedä, millä mielellä kestovaippailuun siellä suhtaudutaan. Yritin tehdä setistä tosi söpön ja hempeän, jotta sitä olisi kiva ainakin kokeilla. Setissä on sisätäyttövaippa (velour/coolmax), flanellinen taittoimu ja bambujoustofroteinen tiimaimu. Piilotin ruskean joustofroteen ohuen trikoon alle ihan väriharmonian vuoksi. Päälle hankin tuon äitiyspakkauksista tutun kuorivaipan, josta itse tykkäsin kovasti ihan vastasyntyneellä.

3 kommenttia:

  1. Oihh miten ihana! Maaseuduilla ei käytettä vaippoja, housuissa on 'rako' (kyllä kävi pikkutyttöjä talvella sääliksi, toppavaattet niin että lapsi ei pysty liikkuman, ei hattua-hanskoja ja housuissa reiät...)mutta Hong kong on ihan eri asia;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kewa! Juu, olenkin joskus nähnyt noita reikäpöksyjä, mutta käytetäänköhän sellaisia jo pikkuvauvoillakin? Ja tosiaan Hong Kong eroaa ilmeisesti aika tavalla manner-Kiinasta... Mutta vinkatkaa joku, jos tiedätte paremmin, niin annan vaippasetin jollekin ei-reikäpöksyvauvalle ihan kotomaassa :D

    VastaaPoista
  3. minä niitä pikkuvauvoja ei oikein nähnyt, sylissä vain pidetiin pieniä mutta ne oli ainakin 4kk ikäisiä jo, HongKong'ssa eri asia tosiaan!

    VastaaPoista