perjantai 4. toukokuuta 2012

Kissanviikset!


En vieläkään tiedä, tykkäänkö tästä Liandlon kissatrikoosta vaiko en, mutta tilasin sitä kuitenkin pätkän kissafanillemme. Nuo Liisa Ihmemaassa -tyyliset irvikissat ovat kyllä aika hauskat! Yhdistin kissoihin raitaa ja siitäpä syntyi tunikamekko. Helmaan keksin rypyttää tyttömäisen rimpsun ja siitä tuli juuri se juju tähän mekkoon. Jaksoin jopa vaivautua vaihtamaan saumuriin pistolevyn ja poistamaan toisen neulan rullapäärmettä varten. Eihän se vaihtaminen suuri juttu ole, mutta niin mielelläni aina vain painaisin menemään kaasu pohjassa silloin, kun ompelukoneelle asti kerkiän :)

10 kommenttia:

 1. Oi miten hauska! Minulla saumurissa vain yhden neulan poisto ja pikkaisen säätöjä, koen sen silti todella hankalaksi, vaikka rullapäärmestä tykkään hurjasti...

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Mistä tuo musta-valkoraitatrikoo? Itse olen kans niin laiska, etten moisiin kikkailuihin jaksa alkaa (rullapäärme siis ja saumurin säädöt ym). Joskus se kyllä kannattaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se neulojen, lankojen tai pistolevyjen vaihtoon ryhtyminen on aina se hankala osuus ;) Sitten kun sen kumminkin päättää tehdä, muistaa jälleen kerran, etteihän se olekaan homma eikä mikään!

   Musta-valkoraidallinen trikoo on niitä kotimaisia raitatrikoita, joita saa ihan joka kangaspuodista. Tämä taisi olla peräisin Kestovaippakaupasta.

   Poista
 3. Ihana! Itse tykkään tuosta kankaasta niin paljon, että vaikka sitä olisi muillekin jakaa, en itse ole ehtinyt enkä raaskinut siitä vielä mitään ommella...täydellinen malli pitää löytyä ensin.

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Kivasti sopii musta-valko raita tuohon turkoosiin!

  VastaaPoista
 5. Minä en ole ollenkaan lämmennyt tuolle kissakuosille mitä olen sitä kaupoissa nähnyt, mutta tuo tekemäsi tunika on hieno! Sitä tekee mieli katsella aina uudestaan!

  VastaaPoista
 6. Uutena lukijana olen aivan ihastuksissani blogistasi. Luin, että sinulla on perus-vanha-ompelukone. Miten ompelet joustavat kankaat? Jos koneessa ei ole mitään jousto-ommelta. Saumat tietysti saumurilla, mutta entäs vaikka T-paidan helma ja hihat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Jousto-ompeleita ei tosiaan koneissani ole, mutta kaksoisneula toimii niissä molemmissa. Sillä siis ompelen käänteet ja resorikanttaukset :)

   Poista