keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Palloja!


Uusimman Ottobren Seesaw-trikootopin kaavaa oli pakko kokeilla. Ihana on! Hieman muutoksia tein kaavaan jo kankaita leikatessani: pidensin helmaa muutaman sentin ja pienensin kaula-aukkoa. Hameen tein omalla kaavalla ja se on kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan. Näitä trikoisia hameita meille tarvittaisiin enemmänkin. Kaikki kankaat on tilattu Itävallasta. Hämmästyin itsekin, kun tilasin tuota bambikuvatrikoota tummansinisenä, vaikka sitä olisi ollut saatavilla myös puna- ja ruskeapohjaisena. Tummansininen kuuluu yleensä väri-inhokkeihini, mutta tässä se on tosi kiva.9 kommenttia:

 1. Raikas setti! :)
  Olen huomannut saman, että (minunkin inhokkini)tummansininen hiipii joskus vaivihkaa vaatteisiin ja salaa tykkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ehkä se sininen tuntuu kangasvalintana aika-ajoin jotenkin tuoreelta, kun sitä yleensä välttelee.

   On tosi ilahduttavaa, että jätät viestiä lähes jokaiseen julkaisuuni! Kiitos Mieli siitä! :)

   Poista
 2. Söpö setti! :)
  Minkä nimisestä paikasta sä oot noita kankaita tilaillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nuo kankaat ovat täältä: http://lieblingsstuecke.at/
   Tuossa julkaisussani on piilossa suora linkkikin tuonne putiikkiin, kun klikkaa Itävalta-sanaa :)

   Poista
 3. Oi, tykkkän tosi paljon! Tosi ihanat!

  Tummansininen, sama juttu. Mikähän siinä on. Kun ompelee väripaljetit läpi, alkaa sieltä nousta ne aiemmat inhokit. Miulla on listalla myös oranssi ja keltainen :)

  VastaaPoista
 4. Tuo toppi näyttä hirmu kivalle samoin hame! Meillä taitaa jäädä vaan vasta ensi kesään tuo topin kaava ellen jaksa alkaa kaavaa pienentelemään! Minä oon alkanut lämpenemään pikkuhilaa siniselle, joskus 10 vuotta sitten siitä tykkäsin mutta nyt viime aikoina oon inhonnut!

  VastaaPoista
 5. Aikasten veikeän näköistä kangasta tuo bambikangas, hyvän näköinen kokonaisuus syntyi tuohon punaiseen yhdistettynä!

  Meidän pojan syntyessä välttelin pitkään sinistä, olin saanut siitä yliannostuksen erään sukulaisen (poika)vauvan kautta, jolla oli aina vain ja ainoastaan sinisiä vaatteita. :P Vasta nyt kun oma poika on jo kolmevuotias, olen alkanut hänelle välillä ostaa / tehdä tummansinisiä vaatteita ja väri sopiikin aivan mahtavasti meidän vaalealle pojalle. Aikamonta sinisen sävyä silti edelleen on, joista en yhtään tykkää. :p

  VastaaPoista