perjantai 24. elokuuta 2012

Lorupussi


Esikoista odottaessani ompelin pikkuruisista tilkuista hänelle lorupussin itse kuvitettuine loruineen. Pussin etupuolelle tein vielä loruhepan, joka on kiinni tarralla. Meidän satuhetkemme alkaa aina siitä, että lapset saavat loruhepan syliin ja sitten laukkaamme yhdessä lorujen maailmaan.


Nyt ompelin lorupusseja myös Teelikamenttenin puotiin. Kaikissa pusseissa on tietenkin mukana loruheppa, joka on omien lasteni hepasta poiketen kasvattanut itselleen siivet.


Pussissa on mukana 12kpl kansanrunoja, jotka olen itse kuvittanut ja akvarellivärein maalannut. Jokainen kortti on siis ainutlaatuinen, kuten itse pussikin :) Lopuksi vielä laminoin kortit, jotta ne kestävät käyttöä. Näissä korteissa kuva on tekstipuolella, sillä ainakin meillä lapset tykkäävät lorutella vanhemman sylissä istuen.

Mikäli teillä on jo lorupussi, mutta kaipaatte sinne uusia loruja, laitoin Teelikamentteniin myös lisäkorttisarjoja.

13 kommenttia:

 1. OI apua miten suloiset!!! Kyllä Sinulla on ihania juttuja, oikein kovasti toivon menestystä Sinun kaupalle!!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea. Toimis varmaan myös joulukalenteri-ideana.

  VastaaPoista
 3. Tosi sööttejä pussukoita! Ihana idea :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania! Loru/laulupussit on ihan ykkösjuttu pienten lasten kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään kuvittamisesta kyllä tosi paljon :)

   Poista
 6. Yhdyn edelliseen (Susanna), todella kauniisti kuvitettu!

  VastaaPoista
 7. IHANIA! Muistan kuinka pienenä olin pikkusiskolle salaa kateellinen kun äiti ompeli hänelle lorupussin :) Oli niitä sitten kuitenkin ihan kiva siskolle lukea.. Ihailin myös jo jossain aikaisemmassa postauksessa esittelemääsi (ja näköjään tuolla sivussakin näkyvää) sanonnat-kirjaa ja sen kuvituksia. Upeita, ja miellyttävät varmasti sekä aikuisen että lapsen silmää :)

  VastaaPoista