tiistai 9. lokakuuta 2012

Äidin oma satu


Tämä Punahilkka-kuosi on eräs ehdottomista suosikeistani. Ihanat värit, kivat kuviot kettuineen kaikkineen sekä tietenkin tuo lapsuudesta tuttu klassikkosatu. Olenkin tilannut tätä jo pariin otteeseen. Ensimmäisestä palasta piti tulla tytöille tunikat, mutta saksinkin sen välikausipipoiksi omille ja muille. Tästä toisestakaan palasta omat tyttöni eivät vielä saaneet tunikoitaan, sillä tämä äiti halusikin ensin tunikan itselleen, kun kerta niin kovin lapsellinen luonne olen. Pieneksi jujuksi ompelin taskun sienikankaasta.

Tämä päällä olen esitellyt viime päivinä Teelikamenttenin tuotteita erilaisissa tapahtumissa. Sovituskuvaa siitä ei valitettavasti (?) nyt ole, mutta malli on sama kuin tässä mallaamassani lintutunikassa. Oma tunikani on kokoa pienempi, mutta muuten sama.


Puotiin ompelin pari paitaa samoista kankaista. Kivoja peruspaitoja nämäkin.

4 kommenttia:

 1. Ihana! Kyllä kelpaa edustaa :)

  VastaaPoista
 2. Meidän kuopus odottaa innolla paitaa tuosta Punahilkasta. Meillä on pari vuotta vanhasta Punahilkasta paidat, mutta ne on kuulemma ihan tyhmät, kun niissä ei ole isoa pahaa sutta. ;) Onko tuo raglanhihakaava muuten omaa tekoasi vai jostain lehdestä? Paria Ottobren kaavaa olen kokeillut, mutta ovat olleet tosi leveitä ja raglanjutut koen jotenkin hankalaksi kaventaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne teidän Punahilkkapaidat on ihanat! (Blogissasi joskus kävin kurkkimassa niitä) Olin silloin tosi myöhäisherännäinen kyseisen kuosin suhteen, enkä enää ehtinyt sitä saada. Tämä on kyllä mielestäni vieläkin kivempi.

   Nämä Teelikamenttenin kaavat ovat omiani. Mutta Ottobrelta tein aikoinani paljon Rilleä, joka on mielestäni juuri sopivan kapoinen. Siinä kuitenkin taisi koot loppua aika pieneen, mutta kaavojen suurenteluhan ei kovin hankalaa ole.

   Poista