lauantai 27. lokakuuta 2012

Villamyssyt


Tein tytöille uudet neulemyssyt sillä samalla mallilla kuin kaikki edellisetkin myssymme, eli tämän ja nämä ja muitakin oli, mutten enää edes muista mitä. Tykkään vain niin kovasti tuosta tonttumaisesta mallista! Pipot on neulottu tällä kertaa Novita Woolista ja koristeena on samettinauhaa.

Pääsimme myös vähän testaamaan noita jo kesäkuussa (nolo nolo) valmistuneita talvitakkeja ulkoilmaan. Ihana tämä ylläritalvi!Kiitos kaikille edelliseen oravakirjoitukseeni kommentoineille! Molemmille väriyhdistelmille löytyi tykkääjiä, mutta harmaapohjainen oravapaita taisi viedä tällä kertaa voiton. Se onkin vielä puodissa vapaana: turkoosi meni jo :)

12 kommenttia:

 1. Söpöt pipot ja takit edelleen aivan hurmaavat!
  Eikä yhtään kannata olla nolo, nolompaa on se että meillä takkikankaista puolet on vielä postipojan matkassa, kaavat hakusessa ja pihalla pakkasta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, onhan tuossakin kyllä perää... Mutta kyllä mua edelleen vähän nolottaa ;)

   Poista
 2. takit on käytössä vielä paljon paljon kivemmat!!!

  VastaaPoista
 3. Suloiset pipot! Ihana malli :) Ja niin söpöt takit!

  VastaaPoista
 4. ihanat pipot! löytyykö ohje jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malli on oma muunnelmani hiippamyssystä, jonka löysin joskus Kestovaippainfolta. Siellä ei enää taida olla ohjetta näkyvissä. Itse neulon pipot aina vähän summamutikassa ja soveltaen, mutta ideana on tasavälein kaventaminen n. 10cm alareunan jälkeen ihan hiipan päähän saakka.

   Mallin keksijän luvalla saatan joskus neuloa näitä puotiinkin asti, jos aikaa ja intoa riittää :)

   Poista
 5. Noi takit on kyllä niin herkut!

  VastaaPoista
 6. Hauskan pirteät yhdistelmät nämä takit ja hatut :)

  VastaaPoista