sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Rauhallista Joulua!


Tänä jouluna en juurikaan ehtinyt tohottaa omaa jouluamme. 
Mutta näyttää se sieltä tulevan joka tapauksessa. 


Ruman piparkakkutalon ehdin leipoa jossakin vaiheessa ja päätin olla inhoamatta sitä. 
Lasten mielestä se kuitenkin on ihana - ja syödyksihän se lopulta tulee, 
olipa sitten hieno tai kaamea hökötys.


Joulukuuseen kaivoin muutama vuosi sitten askartelemani maatuskakoristeet. Tänä vuonna nimittäin päätin tykätä oranssista olohuoneestamme myös jouluna, vaikka yleensä juuri silloin se värimaailma ottaa päähän. Maalaisromanttinen pellavan, valkoisen ja punaisen sävyinen joulu kun on niin kaunis. Ja niinhän se on, että jos jotakin seikkaa ei saa häivytettyä, sitä pitää korostaa. Niinpä meillä revitellään retrolla nyt ihan täysillä.
Ja voi, miten lämmin tunnelma siitä syntyikään!


Pyyhin ompelupölyt pois koneista ja tein päätöksen pysytellä poissa tuolta nurkkauksesta joulunpyhien ohi. Sen jälkeen pitäisikin toteuttaa iso pino käyttövaatetta omille lapsille, jotka ovat syksyn mittaan kasvaneet kaikki housunpunttinsa lyhyiksi.

Rauhallista joulua kaikille blogini lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua retrokotiinne! :) Ompeluharrastajan ja -ammattilaisen erottaa siitä, että ensimmäinen odottaa, että pyhinä ehtisi koneelle istua paremmin kuin muulloin ja jälkimmäinen pitää pyhät ompeluvapaata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuvasti sanottu :) Minua kyllä koneet yrittävät vetää puoleensa myös pyhinä, sillä ompelu on edelleen niin kivaa, mutta välillä on kuitenkin panostettava lasten kanssa olemiseen ihan täysillä.

   Poista
 2. Söpöjä maatuskoja ja kivoja kuvia! Rauhallista joulua! :)

  VastaaPoista