sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hissun kissun

Ystävykset ylimmät

Hissun kissun kisu

Hissun kissun kroko

Siis mitkä?

Hissun kissun -ystävykset ovat saaneet innoituksensa jälleen kerran päiväkodin tarpeista. Niiden tarkoitus on auttaa rauhatonta lasta rauhoittumaan paikoilleen: siis olemaan hissun kissun.

Hissun kissun -ystävä kömpii mielellään lapsen syliin makoilemaan. Se on täytetty herneillä ja painoa sillä on sen verran, että jalkojen vispaus vähenee ihan huomaamatta.

20 kommenttia:

 1. Onpas hyvä idea! Ja ihana toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä yllättävän toimiva idea. Tällaisia painotyynyjähän on ihan yleisesti käytössä päiväkodeissa eli ihan alusta asti ei tarvinnut pyörää alkaa keksimään :) Mutta toteutus on omastakin mielestäni varsin veikeä, eikä tällaisen otuksen sylissä pitäminen varmasti tunnu levottomasta lapsesta ainakaan rangaistukselta.

   Poista
 2. Ihanan suloiset kaverukset ja ihana idea!

  VastaaPoista
 3. aivan ihania. olen myös ommellut lasten päiväkodille kaikenlaista. siis lähinnä korjannut vanhoja leluja ja pehmoheppoja ja nyt korjaan sen parisenkymmentä essua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unikuu! Päiväkodille ompelusta tulee erityisen hyvä mieli :)

   Poista
 4. <3 Ihastuttava idea ja upea toteutus!

  VastaaPoista
 5. Kehumaan tulin minäkin, loistava toteutus mainiosta ideasta.

  VastaaPoista
 6. ihan mahtava idea ja ihanan suloisia hahmoja! Nyt varmasti vilkkaammatkin jalat pysyvät paikoillaan, toivottavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Painava tyyny kyllä todella rauhoittaa levottomuutta. Tällainen pitäisi kokeeksi tehdä itsellekin, kun aina joskus levottomat jalat vaivaavat. Voisi sitten keinutella kiikkustuolissa kissa sylissä :) En tiedä, auttaisiko oikeasti tuohon vaivaan, mutta tuskinpa ainakaan pahentaisi ;)

   Poista
 7. Meilettömän söpöjä kaveruksia! =)

  VastaaPoista
 8. onpa veikeät kaverit, tosi kivat!!!

  VastaaPoista