lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kirsikka ja valas


Ihanat kankaat pinoon, nips naps silputaan ne pieniksi, sommitellaan sopivasti, ommellaan yhteen, aplikoidaan muutama piristyskuva, tikataan käsin vanu kiinni muliinilangoilla ja kootaan näin syntyneestä kankaasta laukku.

Tällaista olen puuhaillut ja tästä hommasta tykkään


Asiakas oli ihastunut puotini valmiisiin tilkkulaukkuihin ja valinnutkin sieltä jo mieleisensä, kun hänelle kuitenkin iskostui toive valaasta ja kirsikasta omassa laukussaan. Ja tokihan minä sellaisen toiveen voin toteuttaa! Kuva-aiheet innostivat sommittelemaan laukun turkoosin, harmaan ja punaisen sävyissä. Osaan tilkkuja hyväksyin vihertävän ruskeita sävyjä rikkomaan ehjää rintamaa. Virhetilkkujen tärkeyden olen oppinut Kaffe Fassettilta. (Kirjoista vain, valitettavasti.)


14 kommenttia:

 1. Samaa mieltä kuin edelliset -tosi söpö laukku!

  VastaaPoista
 2. Hieno laukku! Leikkasin tänään tilkkuja tyttövauvan peittoon ja Fassetin virhetilkut mielessäni valitsin tyttömäisten juttujen sekaan muutaman työkalukangastilkun ja pohdin, että voikohan virhetilkkuajatusta soveltaa myös aihepiireihin värien lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kerran virhetilkkujen tarkoitus on tuoda jotain yllättävää hieman horjuttamaan tasapainoa ja sitä kautta jollain tavalla vahvistamaan sitä valittua värimaailmaa, niin eikös sen ajatuksen voi toteuttaa myös aihepiirivalinnoilla. Hauska idea!

   Poista
 3. Aivan mieletömän upea laukku! Ihanat kangasyhdistelmät =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valas ja kirsikka tosiaan innoittivat valitsemaan hieman itselleni epätyypillisen väriyhdistelmän, mutta siitä tuli tosi herkku!

   Poista