sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kisupenaali ja blogikampanja Kampin Käsityökorttelin onnistumiseksi


Niin se vaan minunkin esikoisvauva aloittaa eskarin huomenna. Tätähän minä muistan jo silloin synnärillä hormonihuuruissani herkistelleeni, kun pikkuruista vauvaani ihastelin: "Kohta se jo menee kouluun, yhyyyyyyy!"

No, onneksi vasta eskariin!

Eurokankaasta löytyi aivan tyttäreni näköinen kangas: sininen, kissoja ja nuotteja. Tuossahan on oikeastaan kaikki, mistä hän eniten pitää. Aarrejemmasta löytyi sävy sävyyn sopiva kruunukoriste, jonka ompelin vetoketjun vetimeen.


Nimen kirjoin ihan käsin isoilla pistoilla. Tykkään itse eniten tuosta kotikutoisesta, käsivaraisesta kirjonnasta Berninan konekirjonnan sijaan.Ja nyt hieman mainontaa ja mainonta-avunpyyntöä. Suomen käsityöyrittäjät tuskastuivat käsityömarkkinoiden nimellä kulkeviin tapahtumiin, joissa vähintään joka toisessa kojussa myytiin kiinakrääsää. Vastaavasti käsityömessut ovat monille pienyrittäjille aivan liian kalliita ja asikkaillekin hankalia pääsymaksun ja usein etäisen sijainnin vuoksi.

Siispä löimme voimamme yhteen ja aloimme suunnitella käsityöläistapahtumaa, jonka järjestämme talkoovoimin Helsingin keskustaan elokuun viimeisenä lauantaina. Minäkin pakkaan auton perään Teelikamenttenin telttakojun ja suuntaan isolle kirkolle.

Tapahtuman onnistumiseksi tiedon tapahtumasta pitää tietenkin tavoittaa mahdollisimman moni. Ja juuri tähän kaipaamme teidän lukijoidenkin apua. Ei tosin aivan vastikkeetonta, vaan arvonnan muodossa.

Jos sinulla on blogi ja haluat auttaa meitä kirjoittamalla postauksen Käsityökorttelista ja laittamalla siihen yhteyteen toisen näistä mainoksista, voit osallistua hienojen tuotepalkintojen arvontaan.

Kun postaus on valmis, lähetä sen linkki sähköpostilla osoitteeseen kasityokortteli (at) gmail.com ja olet mukana arvonnassa. Palkintona on Käsityökorttelissa mukana olevien käsityöyrittäjien tuotteita.

Jotta emme sortuisi piilomainontaan, toivomme sinun kertovan samalla tästä kilpailusta muillekin.


Onnea arvontaan ja suuri kiitos avusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti