maanantai 17. helmikuuta 2014

Suuria tunteita


♥ Possut in laav ♥

Snöf iif! Tilaustyönä tein possuaiheisen mekon. Imelää, niin ihanan imelää :)


Kun minulle iskee inspiraatio, se tarkoittaa yleensä tarttumista kynään ja useimmiten sen jälkeen kangassaksiin. Runosuonta en taida edes omistaa. Ihailenkin kovasti pikkusiskoni Jennin sanallista ilmaisua. Jenni sanoittaa ja usein myös säveltää biisejä, jotka ovat mielestäni ihan järjestään tosi hyviä. Enkä taida olla ainoa niihin ihastunut, sillä Jenni on saanut tunnustusta jo useissa sanoitus- ja sävellyskilpailuissa.

Suurin suosikkini on Me ootetaan -kappale, joka voitti viime syksynä Somero soikoon -sävellys- ja sanoituskilpailun. Sanoitus on tosi koskettava, varsinkin kun tiedän sen syntyneen isoisäni tarinan pohjalta. Isoisäni isä lähti ajan tavan mukaan valtameren taakse tienaamaan perheelle parempaa elämää. Kotimaahan jäi odottamaan vaimo ja vielä syntymätön lapsi. Isoisäni tapasi isänsä ensimmäisen kerran 6-vuotiaana.

Me ootetaan: (klik)

Jennillä on myös lauluntekoaiheinen blogi, jossa kannattaa piipahtaa. Blogin löydät osoitteesta http://jenniwesterbackasmusic.blogspot.fi/

2 kommenttia:

  1. Jag bara måste kommentera detta fastän att jag inte kan finska. Vad jag har förstått så är det många i Findland som kan svenska. Jag har kollat in din sida och tycker du syr jätte mycket fina saker.

    VastaaPoista