lauantai 23. helmikuuta 2013

Katse ensi kauteenTässä vaiheessa talvea koluan yleensä kauppojen ulkovaaterekkejä katse suunnattuna seuraavaan talveen. Omat murut kasvavat niin tasaisen säännönmukaisesti, että oikean koon arvioiminen on ainakin tähän saakka ollut helppoa. Tänä vuonna molemmille tytöille tuli hankittua pirteän raidalliset haalarit, joita ihailin näyteikkunassa jo viime syksynä. Molempien kokoja sattui sopivasti olemaan jäljellä -70%-kyltillä varustetussa rekissä, joten kovin montaa kertaa ei tarvinnut tätä ostosta harkita.

Isompi tyttö alkoi heti suunnitella haalariinsa sopivaa pipoa, joten päätin tehdä nekin saman tien valmiiksi. Esikoisen pipoon tuli jälleen kerran kissa, kuten tämäntalviseenkin haalariin. Yritin ehdotella hänelle pöllöä, kun näistä väreistä olisi saanut niin herkullisen pöllöpipon aikaiseksi, mutta kissa sen olla piti. Kuopuskin halusi omaan pipoonsa pipopäisen otuksen ja mieluiten pupun. Ja eipä sitten muuta kuin koneet hurisemaan!


Enkä minä itsekään ilman jäänyt! Itselleni on jo pidemmän aikaa ollut haaveissa kunnon toppapuku, jolla oikeasti tarkenisi paukkupakkasilla. Villakangastakissa tuppaa maitokauppareissut menemään juoksuksi, kun muuten jäätyy pystyyn. Ja kun alennusmyynneissä tuli näin pirtsakka setti vastaan, olin aivan myyty. Mulle tipupuku! Tähän en valinnut kasvunvaraa, kun suunta on kai tässä iässä enää alas (ja sivulle...), joten tämä pääsi käyttöön vielä näille lumille. Pipoa siis tarvittiin kiireesti tähänkin settiin.


Ja vinkkinä tähän loppuun muillekin alennusmyyntejä hyödyntäville, että Teelikamenttenin puodissa on kaikki varastovalmiit talvipipot kivassa alessa. Löytyy vielä kaikkia peruskokoja (XS-XL). Klik

14 kommenttia:

 1. No vau mikä löydöt, meilläpäin kyllä harvoin tämmöisiä aleja... ja mitkä pipot, ihan sanattomaksi vetää, erittäin siistit ja aaltoilemattomat aplikaatiot ja mainiot värit! Sun puku on kaunis pirtsakka pipoineen, kuvittelen että just Sinun näköinen/oloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kewa!

   Lasten haalarit olivat kyllä ihan huippulöytö, myönnän. Eikä moisia ihan joka talvena osu kohdalle... Ja oma pukuni on kanssa tosi mieleinen, vaikkei tuollainen kirkas keltainen ehkä tällaiselle kalvakalle suomalaismuijalle ole kaikkein paras väri. Mutta en välitä, vaan olen iloinen tipu! :D

   Poista
 2. Wow, so sweet! I love them!
  Greetings from Austria
  Anneliese

  VastaaPoista
 3. Ihanat pipot ja kivan väriset talvivaatteet!

  VastaaPoista
 4. Hurmaavat pipot! Ja mahtavia alennusmyyntien löytöjä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat talvivaatteet ja aivan mahtavat pipot olet tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Oletpa tehnyt hyvät löydöt! Ja pipot! Talven lumisessa maisemassa kunnon värit on tosi kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja K! Mun mielestä on tärkeää, että pienet lapset erottuvat hangesta. Ja itsekin tykkään kyllä olla värikäs.

   Poista
 7. Aivan hurmaavia kyllä noi sun pipot!!

  VastaaPoista