sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Värikästä arkeen

Suutarin lapsilla ei tunnetusti ole kenkiä.

Meillä alkoi olla samanlainen tilanne isomman tyttären vaatekaapissa, kun kaikista vaatteista kävi yhtäkkiä hihat ja puntit lyhyiksi. Tänä viikonloppuna päätin sitten kerralla rykäistä mix-and-match asukokoinaisuuden. Ja kun tytölle vielä kelpaavat värit, päätin revitellä niiden kanssa ihan kunnolla. Ja aikamoista vastaväritykitystä tästä syntyikin.

Pitkästä aikaa piirtelin myös Ottobren kaavoja, kun 4/2012-numerossa oli kivat tilkkutyyliin sopivat mallit. Kokeiluun pääsivät Fancy Mix -paita, Groovy-kellohame ja Hopsis-legginssit. Paljon en muutoksia tehnyt, mutta paidan olkamittaa kavensin ja kellohameen helman huolittelin saumurin rullapäärmeellä. Punahilkka-paidan ja pipon kaavat ovat omiani.

16 kommenttia:

 1. Ihanan värikästä =) Huippusetit!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja värejä ja yhdistelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manda! Tyttökin tuntui tykkäävän uusista vaatteistaan.

   Poista
 3. Ach wie süß, total knuffig.
  So cute.
  Liebe Grüße, Corina

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuosi ja väritulitusta =)

  VastaaPoista
 5. Hehee, sitten kun suutarin lapsi saa kengät, ne onkin sitten Suomen hienoimmat! Vautsi vau, mieletöntä väri-iloittelua!

  VastaaPoista
 6. Ihania! Juuri ostin Ottobresta tuota kettukangasta ja pahasti näyttää, että samalla yhdistelmällä teen meidän A:lle paidan, kun tuota punapalloakin on kaapissa (ai missä kaapissa, työhuoneen sohvalla trikookasassa...) Mie tykkään kanssa näistä "tilkkutäkki"malleista kovasti, tosi kivoja kangasyhdistelmiä sinulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tämä postaus antoi inspiraation :) Punapallo piristää kyllä kettukangasta kivasti. Minusta kaikki kuosit pääsevät oikeuksiinsa vasta yhdisteltynä. Se on joku synnynnäinen tilkkusyndrooma kaiketi, kun verhotkin kokoan usein paloista ;) Tai ellen paloista, niin ainakin erikuosisista verhoista rinnakkain...

   Poista