torstai 18. elokuuta 2011

Kirppislöytöjä ja syyspipo


Löysin isommalle tytölleni nätin Minymon anorakin kirpputorilta eurolla. Takki oli kovin tahrainen, mutta otin riskin ja päätin kokeilla tahranpoistotaitojani. Pesun jälkeen takki oli kuin uusi, joten hyvät kaupat tein! Tykkään takin väreistä kovasti: savunharmaa ja vaalea roosa. Takki kaipasi vielä pipoa, joten pääsin vähän ompelupuuhiinkin. Harmaa velour on kirppishupparista kierrätetty, joten jouduin tekemään saumat sivuihin saadakseni kankaan riittämään. Vuori on ohutta trikoota ja haalean vaaleanpunainen sydän velouria.Keväällä löysin itsepalvelukirpputorilta ihanat retroverhot. Niitä oli myynnissä 2 paria, mutta koska ne olivat meille liian lyhyet, ostin vain yhden parin uusiokäyttöä varten. Kotona sitten totesin, miten hyvin kangas sopi olohuoneemme tehostetapettiin. Jatkamalla verhoja toisella kankaalla niistä tulisi upeat. Mutta olohuoneessamme on kaksi ikkunaa! Kiiruhdin takaisin kirpparille, mutta tietenkin joku muu oli jo ehtinyt ostaa sen toisen parin. Olin tosi vihainen itselleni!

Eilen katselin noita verhoja ja harkitsin leikkaavani ne yhteen tilkkuprojektiini. Onneksi en malttanut, sillä tänään se aiemmin menettämäni verhopari tuli jälleen vastaan samalla kipputorilla! Aika uskomatonta, eikö? Nyt vain pitäisi valita sopiva kangas verhojen jatkamiseen.
9 kommenttia:

 1. No jopas on ollut onnea kirpparilla!!! Verhot on tosi söpöt!!!

  VastaaPoista
 2. Hienot verhot. Ja todellakin, mikä onnen kantamoinen!

  VastaaPoista
 3. Jopas oli kirpparionnea! Ja taitavaa tahranpoistoa.

  VastaaPoista
 4. ihanasti sopii yhteen pipo ja takki :) hyvä löytö!

  VastaaPoista
 5. Huikea kirpparilöytö! Tuollaisten löytöjen toivossa jaksaakin aina kierrellä :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva takki, kyllä kannatti kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Oi, mikä kirppistuuri. =) Meiltä löytyy tulevasta talosta samaa tapettia kuin alimmassa kuvassa, väri vaan on kukkasissa keltainen. =)

  VastaaPoista
 8. Kirppiskateus iski. Mä en ikinä (muka) pääse tai jos pääsenkin en löydä mitään kivaa. Ihania ompeluksia edellisissä postauksissa! Voi kun itselläkin olisi aikaa!

  VastaaPoista
 9. Ihana takki ja upeat verhot! :)

  VastaaPoista