lauantai 6. elokuuta 2011

Vaippavene


Sain mahdollisuuden koota lahjaksi pienelle poikavauvalle kestovaippapaketin. Kertakäyttövaipoistahan usein näkee kakun muotoon koottuja paketteja, mutta itse en alkanut näistä mitään tornia rullailemaan. Kasasin vaippatarpeet vain laatikkoon - ja olkoon se sitten vaikkapa vaippavene :)


Suurimman osan vaipoista tein itse, mutta kuorivaipat (2xImse Vimse ja Hilivinksis) ostin ihan kaupasta. Yritin tehdä mahdollisimman erilaisia vaippoja, jotta niiden joukosta olisi mahdollista löytää se toimiva malli. On siis näpsykiinnitteisiä sisävaippoja, sisätäyttövaippa, taskuvaippoja sekä villahousut ja PUL-kuoret. Imuina on vaipoissa valmiina harsopötkö tai taittoimu. Lisäimut ovat joustofroteeta sekä hamppua. Äidille ompelin vielä parit liivinsuojat. Pakettiin lisäksi näpsy, villanpesuaine sekä ohjekirjanen ja vene on valmis vesille.

Toivottavasti paketti innostaa ainakin kokeilemaan kestoilua :)

13 kommenttia:

 1. Mahtava ja arvokas lahja. Toivottavasti satamassa on venettä vastassa henkilö, joka osaa arvostaa panostasi tuossa lahjassa!!!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä itseä ainakin olisi innostanut kokeilemaan kestoilua moinen vene. Siskon esikoiselle tein vastaavan, mutta he eivät harmi vaan innostuneet.

  VastaaPoista
 3. Todella houkutteleva vaippapaketti! Ihania vaippoja... Luulisi innostavan kestoiluun!

  VastaaPoista
 4. Ihana setti :) Tuollainen kelpaisi kyllä!

  VastaaPoista
 5. Niin söpöjä kaikki! Jos nuo ei innosta niin ei sitten mikään...

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti arvostetaan - itse olin ihan silmät pyöreinä upeasta lahjasta!

  VastaaPoista
 7. Ihana. Jo on kumma jos ei tuo innosta edes kokeilemaan.

  VastaaPoista
 8. Upea lahja! Ottaisin tuollaisen paljon mieluummin kuin kertisvaippakakun! Kova työ noissa ollut, mutta kyllä ne sitten kestääkin vauvalta toiselle ja kolmannellekin... :)

  VastaaPoista
 9. Jostain blogista tänne tieni löysin, liekkö olen ennen kommenttia edes jättänyt. Aivan ihania ompeluksia ja kaikkia juttuja täältä löysin. Lukijaksikin oisin itseni klikannut,vaan jostain syystä mulla ei näy tuo lukijakohta lainkaan. :( Eikä omilla tunnuksillakaan kommentointi onnistu edes.

  Terkuin -pm- päivänsäde&menninkäinen-blogista

  VastaaPoista
 10. Kiitos kannustavista viesteistä :)

  -pm-: Onpas harmi, kun blogger jälleen temppuilee! Toivottavasti löydät tiesi tänne kuitenkin uudelleen ja pääset silloin vaikka kirjautumaan lukijaksikin.

  VastaaPoista
 11. Voi että! Tämä on mun haavehomma! Yhdelle kaverille on kyllä suunnitteilla... Parasta olis se, että tuolla saisi jonkun ihan oikeasti iloiseksi, eikä jäis käyttämättä. Monet jo käyttävät pakahtuis onnesta :D

  VastaaPoista