keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pikkuapinoita pikkuapinoille


Tämä apinakuosi kuului minulla kategoriaan "ihan pakko saada". Kuten varmasti monissa muissakin perheissä meillä asustaa pari villiä pikkuapinaa, joiden lempipuuhaa olisi pomppia sängyllä päivät pääksytysten. Kiellettyä puuhaa, mutta silti - tai ehkäpä juuri siksi - niin houkuttavaa. Tilasin siis ikasyrilta pätkän tyttöjen syksypaitoihin. En osannut millään päättää kummasta väristä tykkään enemmän, joten tilasin molempia. Kaavaksi valitsin tutun Ottobren Rillen, josta esikoisella on jo 98 senttiin suurennettu kaava käytössä. Kuopukselle riittäisi isommalta jäänyttä vaatetta ihan riittämiin, mutta haluan hänellekin aina joskus tehdä jotakin aivan omaa. Ei sitten raukka istu aikuisena terapioissa käsittelemässä lapsuuden traumoja siitä, miten kaikki tuli hänelle aina käytettynä ;)

98cm, hihat kirppikseltä hankitusta pallotrikoosta.
Yhdistelmästä tuli jotenkin tosi ensiapumainen :)

86cm, samoilla pallohihoilla.

86cm hieman eri yhdistelmänä.

98cm kirjainpaita, jonka vekkuli kangas on myöskin tilattu ikasyrilta. 3-vuotias tyttöni on nyt kovasti kiinnostunut kirjaimista ja kirjoittamisesta, joten tätä kangasta hän hinkui heti sen nähtyään. Annoin tytön valita itse värinkin ja se osui vaihteeksi tosi hempeään. Tämän paidan kaula-aukko epäonnistui vähän liian suureksi, mutta lopulta se oli ihan onni. Meillä on juuri tuota kirjainten violettia oleva aluspaita, joka sopii paidan alle tosi kivasti. Antaa vähän jujua muuten ehkäpä tylsään paitaan.

Oli kyllä nopeaa ommella paitoja sarjana.

9 kommenttia:

 1. kivoja paitoja! sarjaompelua pitäisi ihan kohta itsekin alkaa harrastaa... :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja paitoja, hauska yhdistelmä tulee punapilkkuisesta trikoosta! Minustakin tuo apinakuosi on ihana, mutta valitettavasti meidän lapsen olivat eri mieltä ja se jäi tilaamatta.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja paitoja! Minullakin on tuota kirjainkangasta kaapissa odottamassa, tosin eri värisenä. Meilläkin poitsu on nyt tosi kiinnostunut kirjaimista (tunnistaa jo kaikki kirjaimet, ikää vähän vajaa 2,5v..), joten kirjainpaita pitäisi hänellekin tehdä.

  VastaaPoista
 4. Apinat on ihan kaikkein hauskimmillaan tuossa punavihreässä kokonaisuudessa!

  (Meilläkin asustelee ainakin yksi "cheeky monkey" ja hänelle ostin juuri Finlaysonin Aappa lakanat kun olivat niiin hänen näköiset.)

  VastaaPoista
 5. Kaikki paidat tosi kivoja - myös se viimonen :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja paitoja,tuo apinakangas on tosiaan ihanaa, itsekin oli sitä pakko ostaa.

  VastaaPoista
 7. Mukavia!! :) Pitääpä itsekin kokeilla yhdistää apinat toisen kankaan kanssa!

  VastaaPoista