lauantai 22. lokakuuta 2011

Leijonapaita


On tullut taas sorruttua tilaamaan uusia kankaita, joten niitä varten pitäisi saada kangashyllyyn tilaa. Ihanasta Helikopterileijona-froteesta ja kierrätetystä kylpytakista sain leikeltyä vielä 86cm paidan. Varsin poikamainen paita pikkutytölleni jälleen kerran, mutta haitanneeko tuo mitään. Kyllä alle kaksivuotiaalla on vielä tarpeeksi monta prinsessavuotta edessään, mikäli hän sellaista kaipaa.

9 kommenttia:

 1. ihan samaa mieltä noist prinsessavuosista! hieno paita ja hyvin sopii tytölle :)

  VastaaPoista
 2. mäkin olen sitä mieltä että ei kaikkia lapsia pidäkään pukea heti prinsessoiksi. itselläni ainakin liian imelät vaatteet ei oikein kulkeudu kaapista edes lapsen päälle. mutta en ajattele niiden olevan poikamaisia.

  VastaaPoista
 3. Hieno on ja minä en ainakaan miellä tuota pojan paidaksi. Huoletta menisi meillä tytöilläkin!

  VastaaPoista
 4. Ihana, ei ole minustakaan ollenkaan liian poikamainen :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis paita, sekä tytölle että pojalle :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen paita:) Sopii hienosti kaikille!
  terv.Eero Martiksi-kutsutun tytön äiti;)

  VastaaPoista
 7. Hieno paita, eikä minustakaan ollenkaan poikamainen! Itse asiassa samasta helikopterileijonasta olen tehnyt paidan pojalleni ja ajattelin sen olevan silloin hieman tyttömäinen! ;)

  VastaaPoista
 8. Ei ole poikamainen - jos pitäisi valita niin enempi minusta tytölle. Tosi ihana ja varmasti piristävä näky päällä. Punaraitakangas on hienoa!

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla, että paita ei näytä muiden silmissä ihan pikkupojan vaatteelta! Tuo Eero Martti-niminen tyttö nauratti :) Meillä vieraat ihmiset usein pojattelevat tyttöjäni. Ja syynä on luultasti unisexvaatteet. "Tässä pikkumiehelle pallo" jne... Tykkään kuitenkin vielä pukea tyttöjäni reippaisiinkin väreihin, kun se vaaleanpunainen vallankumous on luultavasti kuitenkin edessä.

  VastaaPoista