lauantai 18. helmikuuta 2012

Ajoissa valmiina...
Monissa blogeissa on jo varauduttu tulevaan kesään ihanilla kesävaatteilla. Meikä pistääkin vielä paremmaksi ja esittelee ensi talven pipon :D Tässä on tullut kierreltyä alennusmyynneissä ja jemmattua toppavaatetta, rukkasia ja kenkiä tulevaa talvea varten. Tämän toppapuvun hankittuani huomasin, että siihen passaa hyvin tilkkupussistani löytynyt violetti velour. Sitä oli enää naftisti pipon verran, joten päätin ommella pipon heti. Muussa tapauksessa velour olisi varmasti vahingossa päätynyt johonkin muuhun ompelukseen syksyyn mennessä. Toppapuvussa on kirkkaanoranssit vetoketjut ja muut pikku yksityiskohdat, joten ompelin pipoon oranssit koristeet fleecestä. Lämmikkeenä pipossa on paksu fleece ja vuorina oranssi trikoo. Fleeceä en tykkää laittaa suoraan hiuksia vasten, koska se sähköistää hiukset pystyyn. Pipon malli on sama kuin näissä tänä talvena hyviksi todetuissa myssyissä. Tyttö halusi koristukseksi tällä kertaa samanlaisen kukkasen kuin siskon pipossa.


Kirpputorilta löytyi ihanan voimakkaan värinen pussilakana. Tosi hyvässä kunnossa! Kirjaston poistoista nappasin 1980-luvun alun hauskat pianovihkot. Saattavat olla joillekin lukijoista tutut omista pianotunneista! Itse en näitä ole soittanut, vaan aloitin pianotunnit perinteikkäillä Michael Aaronin pianokouluilla.

10 kommenttia:

 1. Söpö pipo, minulla on vielä kevätvaateasiatkin ihan ilman ajatustakaan, kai sitä vielä ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kevätvaatteet ole edes vielä kunnolla saapuneet kauppoihin, joten ihan hyvässä aikataulussa olet :) Tämän pipon ompelin tosiaan ihan varmuuden vuoksi jo nyt, jottei ensi talvena tarvitse alkaa metsästää violettia velouria kauhealla kiireellä...

   Poista
 2. Upea lakki ja ihana olla ajoissa!!!

  VastaaPoista
 3. No olet kyllä ajoissa liikenteessä! :) Mutta parempihan se niin on. Todella kiva hattu.

  VastaaPoista
 4. Hieno hattu! Ja tutut nuottivihkot.. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Tykkään olla ajoissa, mutta tämä on jo omasta mielestänikin vähän liioittelua :D

  VastaaPoista
 6. Olipas suloinen myssy, mutta myös tyttönen on ihastuttava. T: Tummu

  VastaaPoista