tiistai 14. helmikuuta 2012

Uusi ystävä


Eilen kierrätyskeskuksessa istua nakotti vanha vaahtomuoviolio. Osasin jo ennalta aavistaa lasteni riemunkiljahdukset, joten olio lähti mukaani. Olin matkassa kävellen ja kotimatkalla piti vielä poiketa ruokakauppaankin, joten monta pitkää katsetta keräsin kantamuksineni. Mutta kotona vastassa oli kaksi onnellista tyttöä, jotka saivat oliosta uuden ystävän.
Otus oli päällystetty kamalalla ja nuhruuntuneella keinokuitukankaalla, joten uuden päällisen ompelu oli itsestäänselvyys. Tänään sitten purin vanhat kankaat pois ja otin otuksen käsittelyyni. Aluksi kasasin ompelupöydälle ihania kirkkaita retrokankaita, mutta lopulta päädyin kuitenkin tällaiseen hillitympään versioon.  Ei sitten pomppaa liiaksi silmille ja hermoille ;) Retroja kankaita toki nämäkin.

En oikein osannut nimetä otusta, joten tein siitä tuollaisen hieman koiramaisen kaverin. Tarkoituksella jätin yksityiskohdat niukiksi, jotta olio kelpaisi monenlaiseen leikkiin. Hyvin se kävi lasten mielestä ainakin hepasta, kamelista, norsusta ja koirasta.
 Ja tässä vielä alkuperäinen asu.

28 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Tervetuloa naperoiden kanssa leikkimään :)

   Poista
  2. Voi että osaa olla ihana, ite oisin kyll kans napannu matkaan ja keränny niitä ällistyttäviä katseita :D

   Poista
 2. mä olen päällystänyt noita tytön päiväkodille ja nyt tää vika(kolme tai olikose neljä tehtynä) voisikin olla koira :D tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat tosiaan olla nimenomaan tyypillisiä päiväkotileluja. Koira tuosta minulle eniten tuli mieleen, kun on tuollainen turvaton/kuonoton tapaus.

   Poista
  2. mutta kiitos paljon inspiraatiosta.. en niistä muista ole viitsinyt edes ottaa kuvia kun ne on vaan päällystetty uusilla puhtailla millä lie kankailla..

   Poista
 3. Aivan ihana ous ja kauniit kankaat saanut päällensä!!

  VastaaPoista
 4. Minä ostin kanssa kerran tuollaisen kierrätyskekuksesta, mukava lelu ollut, tosin nyt poika jo niin iso että unohtunut nurkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten pitkään tuo lelu jaksaa meidän muksuja innostaa leikkeihin.

   Poista
 5. On kyllä hienosti päällystetty ja varmaan tykätty lelu. Minullakin oli tuollainen, kun olin pieni ja muistan, että se oli tosi hauska...

  VastaaPoista
 6. No kylläpä siitä tuli moninverroin hienompi uudessa asussaan!

  VastaaPoista
 7. I - H - A - N - A !!! Tahtoo meillekin tuollaisen... :D

  VastaaPoista
 8. Voi apua! Tuo on ihana! Kaverilla on tuollainen ja se on meidän neidin suosikki. Olen koittanut pitää silmiä auki, jos tuollainen tulis vastaan mutta kukaan ei ole halunnut luopua omastaan... :) Ehkä se vielä tulee vastaan.

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi mikä löytö! Ihanasti päällystetty :)

  VastaaPoista
 10. Meilläkin on tuommoinen (melkoinen rumilus) odottamassa uutta tulevaisuutta, en vaan ole vielä saanut mitään ajatusta olion suhteen. Tuosta sinun koirastasi tuli tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti koira antoi sinullekin inspiraatiota oman otuksenne suhteen :)

   Poista
 11. Meidän "kylän" kirjastossa on vähän vastaavia otuksia, muistuttavat ehkä enemmän valaita. Muksut tykkää niistä kovasti. Hyvä löytö!

  VastaaPoista
 12. oi, söpö :D muistan kun meillä oli samantapaisia joskus muksuna päiväkerhossa :)

  VastaaPoista
 13. Ihana!! :D Takuulla aiheuttais riemunkiljahduksia meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sinun kangasvarastostasi löytynee ilmeisesti aivan samoja kankaitakin. Ainakin muistelen noita kukkia vilahdelleen ompeluksissasi :)

   Poista