perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa!


Tällä viikolla talvi on alkanut väistyä niin kovalla kiireellä, että välikausikamppeita on jo korkea aika päivittää. Ompelin aina niin ihanista pilvitrikoista tytöille korkeakorvaiset myssyt. Halusin aplikoida molempiin myssyihin jotakin iloista. Pienemmän tytön ilmapalloihin idea tuli tietenkin hänen takkinsa pallokuosista. Isommalle piirtelin taas tuollaisen hömelön linnun. Testasin nyt ensimmäistä kertaa uudempaa Berninaanikin aplikoinnissa ja se tekee kyllä paljon parempaa jälkeä kuin vanha toverinsa. Kivointa on kuitenkin ommella kahdella koneella samaa hommaa, niin ei tarvitse koko aikaa olla vaihtelemassa lankoja!


Uskalsin tänään myös vihdosta viimein vaihtaa ikkunalle narsissit kuihtuneiden kanervien tilalle. Voi että mieli piristyi! Toivottavasti pakkanen ei näitä enää vie!

8 kommenttia:

 1. Ihanat pipot! Toi ilmapallo on tosi hauska idea! Ja ei oo tosi, mullon melkein samanlainen lintu leikattuna, odottaa pääsyä johonkin vaatteeseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Laita lintu A:n pipoon, niin hän voi sitten samistella meidän tytsyjen kanssa :)

   Poista
 2. Jopas sattui. Mä ompelin viikko sitten meidän neideille pipot ihan samoista kankaista! Tosin ilman mitään kuvioita eli ihan perusmalliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvet sopivat kyllä tosi hyvin pipoihin: saa kulkea pää pilvissä :)

   Poista
 3. Ihanat iloiset pipot, sopivat hienosti takkeihin :)

  VastaaPoista