torstai 22. maaliskuuta 2012

Vaippoja kiertoon!


Kuopuksen pottailu sujuu jo niin mallikkaasti, että uskallan hieman harventaa vaippa-arsenaaliamme. Näpyttelin vaippoja myyntiin kestovaippainfon kirpputorille, mutta laitan niistä kuvat vielä tännekin. Jos teiltä löytyy tarvetta L-kokoisille sisätäyttövaipolle, ne lähtevät uuteen kotiin 7€/kpl (sis. postikulut.) Vaipat ovat velouria ja niiden sisäpinta on bambu- tai tenceljoustofroteeta. Ei tahroja :) Kuvissa vaippojen sisällä on harsopötköt mallia antamassa, mutta ne eivät kuulu kauppaan. Muoks: jäljellä vielä vaaleanpunainen/ruskea ja tummanpunainen vaippa.


Taskuvaippojakin on lähtövalmiina uuteen kotiin. L-kokoisia (n.8-13kg) ja sisäpinnat kaikissa micro- tai babyfleeceä. Ei tahroja. Näissäkin sisällä harsopötköt kuvausrekvisiittana :) Muoks: kaikki taskuvaipat ovat löytäneet uuden kodin :)
Purosta neulomani kesävillikset joutavat myös kiertoon. Muoks: villikset myyty.

Jos jokin vaipoista kiinnostaa, voit laittaa sähköpostia: marionetti(at)hotmail.fi


Joko minulla on liikaa luppoaikaa tai sitten olen muuten vaan hullu (veikkaan jälkimmäistä), sillä innostuin eilen ähertämään nukenvaippoja. Piirsin itse kaavan, kun halusin paremmin istuvan mallin kuin aiemmin kokeilemassani nettikaavassa. Siinä toinen mielettömyys, sillä ei kai nukenvaipan tarvitsisi niin hurjan hyvin istua... No nyt kuitenkin istuu! Kavensin siis vaippaa haaruksista ja pepun päältä sekä pidensin ja muotoilin siivekkeitä. Imua laitoin näihin ihan reilusti, sillä halusin vaippojen imevän sen koko nukentuttipullollisen vettä kerralla. Uskoisin imun nyt riittävän. Nämä ovat siis ihan aitoja AIO-vaippoja nukenkoossa :D Ja aikaa nyhrääntyi lähes saman verran kuin tavallisiin vauvanvaippoihin. Meidän Milla-vauva ei tarvitse entisten vaippojensa lisäksi kuin tuon apinavaipan, joten muut joutaisivat toisiin leikkeihin. Voi laittaa meiliä! Muoks: Nukenvaipatkin myyty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti