keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pikkusiskon kissamekko


Sydän- ja kioskikissavelourin lopuista sai vielä pikkusiskollekin mekon/tunikan. Tämä on juuri nyt passelin mittainen varsinkin kotosalla, sillä tyttö on hiljattain oppinut pottailemaan varsin sujuvasti. (Niinhän minä epäilinkin tuossa taannoin, kun ompelin hänelle kasan uusia vaippoja. Murphyn laki ei pettänyt tälläkään kertaa...) Minkään sortin housuja ei kuitenkaan saa olla jalassa tai ne mielletään vaipaksi. Siksi tällainen pepun peittävä mutta ei pottaan ylettyvä mekkomitta on oivallinen!


Tätä varten onnistuin vihdoin löytämään myös täydellisen ruohonvihreää resoria. 
Se saapui Royal-Tuotteesta.


Ja loppuun vielä saamani tunnustus. Kiitos kewa!

Tämä tunnustus jaetaan eteenpäin viidelle inspiroivalle blogille, joissa on alle 200 lukijaa. Aika monessa tämä näyttääkin jo kiertäneen, mutta laitetaan sitten vaikkapa uusintana :)

9 kommenttia:

 1. Kiva tunika! :)
  Ruohonvihreää resoria olen itsekin kaivannut, tuntuu aina olevan väärää sävyä...


  Kiitos tunnustuksesta!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivan väristen resoreiden löytyminen on kyllä todella vaikeaa! Nettikaupoissa löytyy valikoimaa, mutta sävyt eivät usein vastaa omalla ruudulla näkynyttä... Itselläni on tämän ihanan vihreän lisäksi myös Myllymuksujen ruohonvihreää resoria, joka on tosi hailakka väriltään. Useimmissa tavallisissa kangaskaupoissa taas on melko niukka värivalikoima. Suo siellä, vetelä...

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta! :) Lisäilen kiitokset myös blogiin tän tunnustuksen kohdalle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pikkuneiti kauniissa tunikassa!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania ompeluksia sulla! Jäin niin koukkuun, että luin monta sivua sun tekstejä ja pitänee vielä joskus jatkaa :) Ihana se muumi-pehmo, jonka teit joululahjaksi!!
  Ps. linkitän sut omaan blogiini, jotta muistan jatkossakin lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tiesi blogiini! Tervetuloa! :)

   Poista
 5. Todella suloinen tunika! Ihanan vihreä!

  VastaaPoista