perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ihana vihreä apila

Ihastuin tähän vihreään Metsolan apilafroteeseen heti ensi näkemältä, mutta nuukuuksissani tilasin itselleni silloin kuitenkin vastaavaa vain ruskeana, kun se oli paljon halvempaa. Jokin aika sitten Bellapuulla oli Metsolan froteita alennuksessa - ja vieläpä postikuluttomuustarjous meneillään. Eihän tuommoista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, joten nyt minullakin on sitä ihaninta vihreää apilaa!

Tein jälleen samanlaisen tunikan kuin aiemmin ruskeasta apilafroteesta sekä keltaisesta pilvitrikoosta. Olen tykännyt noiden tunikoiden mallista tosi paljon ja ne ovatkin olleet käytössä vuoropäivinä. Kylmemmillä säillä alle sopii kivasti pitkähihainen trikoopaita. Nyt sain sitten vähän helpotusta pesurumbaan, kun samaan rinkiin liittyi vihreä tunika. Kaava on Ottobre Womanin syysnumerosta (5/2009).
6 kommenttia:

 1. Ihana! Mä olen himoinnut tuota vihreätä juurikin itselleni, mulla meni alennukset ohi, höh!

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! Mulla taitaa olla tuo kyseinen lehti, pitäisiköhän tekaista itsellekin... Talveksi voisi yrittää jopa jostain lämpimämmästä.

  VastaaPoista
 3. On kyllä varmasti näppärä, kun on taskut sopivasti hollilla ja sopivan kokoiset! Kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis myös tämä tunika!!! Ne taskut on jotenkin niin kivat!!!

  VastaaPoista
 5. Itselläni on sama malli ohuesta trikoosta. On kyllä ihana käytössä, taskut ovat tosiaan ihan just oikeassa paikassa ja riittävän isot. Ihanan raikas tuo sinun kankaasi.

  VastaaPoista
 6. Ihana, miksen minä huomannu tuota tarjousta! Höh! Täytyspäs tehä itellekkiin tuolla kaavalla!

  VastaaPoista