maanantai 26. marraskuuta 2012

Puuvillakankaista kaikkea ihanaa


Lähestyvä joulu on saanut minut suunnittelemaan monenmoisia lahjaksi sopivia ompeluksia. Innostuin tekemään Teelikamenttenille pari tilkkulaukkuakin samaan tyyliin kuin oma "rataslaukkuni" aikoinaan. Oma laukkuni on kulkenut päivittäin mukana niin rattaiden kanssa kuin ilmankin ja tykkään siitä edelleen hirmuisesti. Tällä kertaa ompelin laukut hieman pienempinä, kun niihin ei ole tarkoitus mahduttaa kestovaippoja ja varavaatteita. Ne ovat siis ihan oikeasti käsilaukkuja :D

Molempiin laukkuihin ompelin sisään vetoketjullisen taskun, jotta tärkeät jutut löytyvät helposti ja pysyvät varmasti tallessa. Itselläni ei vetoketjutaskua laukussa ole ja tavarat totisesti aina tuppaavat hukkumaan sinne. Onneksi kuitenkin siis sinne laukun syövereihin eikä minnekään teitten varsille! Kiinnitykseksi laitoin magneettilukon, sillä se on hintavuudestaan huolimatta tosi kätevä käytössä. Nyt kuitenkin laitoin reippaat kerrokset tukikankaita lukon taakse, sillä omassa laukussani lukko ajan mittaan alkoi tulla läpi kankaan. Olkahihnoissa on D-renkaat, sillä ne ovat tosi miellyttävät käytössä.

Aplikoin molempiin laukkuihin nuo aikaisemmista ompeluksista tutut kuvat. Lähinnä näön vuoksi tikkasin vielä tilkkupäällisen vanuvuoriin värikkäillä muliinilangoilla.

Ihanat tuli, vaikka tässä hämärässä käsitöitä on tosi vaikea vangita kuviin.




Pussukoita on myös tullut ommeltua vaikka minkämoisia. Olen aivan hullaantunut Robert Kaufmanin lastenkuoseihin, joten niitä vilahtelee nyt lähes joka tuoteryhmässä. Näitä pusseja ei montaa ole enää minulla jäljellä viime viikonlopun joulumarkkinoiden jälkeen.


Lorupusseja olen tehnyt toiveiden mukaan useita ja nyt tein muutaman ihan varastoonkin. Niistäkin tosin vain pari jäi päivitettäväksi puotiin markkinoiden jälkeen.



Ja uutena juttuna tein pinon kännykkäpusseja.
Näissä väreissä puhelin ei ainakaan pääse katoamaan!


Osaan laitoin kaulanauhan - lähinnä koululaisia ajatellen. 


Puuvillakuosit ovat päätyneet myös nappitöihin. Tässä ensin vino pino pinnejä. En huomannut ottaa kuvaa ennen markkinoita, mutta nämä päivittelin tänään puodin puolelle.


Napit päätyivät myös sormuksiin...

... Ja magneetteihin.

Huh! Tulipas aikamoinen maratonpäivitys tällä kertaa.

9 kommenttia:

  1. laukut ovat kyllä mielettömän söpöt!!!

    VastaaPoista
  2. Ihanat laukut! Oletpa ollut ahkera :) Löytyy vaikka mitä kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä Korvatunturin sivupisteessä on tosiaan pitänyt kiirettä viime aikoina ;)

      Poista
  3. Oi kaikenlaista ihanaa olet taas väsännyt! Kaikki niin herkkuja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kohtapuoliinhan nämä (ja muutkin tuotteet)levitellään sinne teidän olkkariin Teelikamenttenin kotikutsuilla :)

      Poista
  4. Ihan kaikki oli kyllä tosi ihania! Mahtavan värikäs postaus. :)

    VastaaPoista