keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hempeää pienelle tytölle


Ystävän vauvalle tein lahjaksi hempeän nallebodyn. Kaavan piirsin Ottobresta (6/2007). Olin ainakin piirtävinäni 62cm kaavan, mutta lopputulos on kyllä mielestäni isompi. Onneksi vauvoilla on tapana kasvaa :) Nalle on koottu kokonaan velourtilkuista.

12 kommenttia:

 1. Suloinen body. Hiukan tahdon udella ihanista v.punaisista neppareista - mistä ovat peräisin? Ja miten ne kiinnität, kun noin resoriinkin hyvin saat pysymään? =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Nepparit ovat niitä ihan perusmetallineppareita. Merkiltään nuo taisivat olla Prymejä (en ole kyllä varma). Olen ostanut ne Vammalasta, Nokian Kauppahuone -nimisestä kangaskaupasta. Nepparit hakkaan paikalleen ihan vasaralla, eikä se aina suju niin jouhevasti ;) Tässäkin bodyssa pari nepparia meni vinkuraan ja irtosi saman tien...

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen, ja aivan ihanat värit :)

  VastaaPoista
 4. Valloittavan I-H-A-N-A! Ystäväsi on varmaan tosi otettu :) Pakko siis opetella ompelemaan body :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen body. Minä oon tainnut tehdä tuolla samaisella body kaavalla joskus ja on reilu kaava.

  VastaaPoista
 6. Huippusuloinen body, kauniit värit.

  VastaaPoista
 7. Tosi suloinen!
  Itse olen ommellut vain kaksi kertaa bodyn (ystävän vauvalle lahjaksi) ja pakko todeta että niissä on yllättävän paljon hommaa noin pieneksi vaatteeksi... ja sitten vielä lopuksi se neppien paukuttelu joka ei aina mene heti putkeen. Huoh. :p

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana body! Ja kivat värit :)

  VastaaPoista
 9. Sarita: Tuo on kyllä aivan totta, että bodyssa on kokoonsa nähden melkoisesti näperrettävää. Mutta lahjaksi silloin tällöin ihan mukava ompelus :)

  VastaaPoista