torstai 26. tammikuuta 2012

Pikkuisia


Päätin taas kokeilla jotakin bodykaavaa vauvalahjoihin. Tällä kertaa testiin pääsi lyhythihainen body (Ottobre 3/2010). Muokkasin tosin hihat heti alkuun pitkiksi. Kaavan piirsin 56 senttisenä, mutta hihan pituuden mittasin Lindexin 62cm bodysta. Taas jäin ihmettelemään näitä Ottobren bodymitoituksia: valmis body näet oli sekä pidempi että leveämpi kuin tuo kokoa suurempi Lindex. No, tokihan tuota Lindex-versiota on pesty ja käytetty, joten voi olla hitusen kutistunut alkuperäisestä. Ei kuitenkaan edes koon verran!Tämä apinabody onkin passeli mittasuhteiltaan kestovaippailuun, mutta aloin heti jatkokehitellä tuota kaavaa.


Muokkasin alkuperäistä 56cm kaavaa pari senttiä lyhyemmäksi ja hieman kapeammaksi, jolloin tuloksena oli sopusuhtainen 62cm body. Aika jännä. Mutta tämän kaavaversion pistän talteen ja käytän jatkossakin :)

9 kommenttia:

 1. Minäkin olen kamppaillut hyvän bodykaavan kanssa! Ajattelin seuraavaksi testata tuon uusimman Ottobren kaavaa, toivotaan että lykästäis :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja!
  Eri bodykaavoja olen minäkin kokeillut ja tykästyin testibodyn tehtyäni siihen uusimman Ottobren nappilistalliseen. Mielestäni ei ollut edes reilun kokoinen ja aika kapoinen malli. Tein 74 koossa.

  VastaaPoista
 3. :)
  Mie hämmennyin, kun laitoin päälekkäin Po.P:n bodyn ja vanhan Ottobren kirjekuoripääntiellä olevan bodyn: Ottobren 62 oli melkein pienempi kuin Po.P:n 56! Että miten isoja nuo Po.P:n bodyt sitten mahtaa olla?! :D

  VastaaPoista
 4. Ihania ja kiva kuulla aina mitä muutoksia muut tekevät kaavoihin =)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä Lindexin bodyt on olleet aina hitusen pienempää mitoitusta kuin esim HM, jotka vastaavat hyvin kokoaan.

  VastaaPoista