tiistai 10. tammikuuta 2012

MinnieOttobren suosittu Minnie-mekon kaava oli itseltäni vielä kokeilematta, joten testasin sitä tähän ei-niin-mieleiseen Peukaloliisa-trikooseen. Se tuli ikasyrin salaisessa kangaspaketissa, joka oli muidenkin kankaiden osalta aivan pettymys. Ainoa kiva kangas oli punainen sydänvelour, joka sekin oli pahasti II-laatuinen. Taisi siis jäädä omalta osaltani kertakokeiluksi tuollainen salaisuuspaketti.

Minnie osoittautui ihan kivaksi kaavaksi, joten leikkasin paljon mieleisemmästä kankaasta toisen mekkosen. Tällä kerralla halusin kuitenkin vyötärökaitaleen resorista ja ihan venytettynä. Tästä tuli käyttäjänsä suosikki!Tänne on liittynyt monta uutta lukijaa viime viikkojen aikana. Lämpimästi tervetuloa!

4 kommenttia:

 1. Ihania, taas! Niinkuin nuo aiemmatkin!

  VastaaPoista
 2. Hah, ajattelin juuri tänään että pitäisikö leikellä peukaloliisa minnieksi :) se kun on ihan lemppari"mekko" tytöllä, joskus aiemmin olen toteuttanut sammakoista.

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Mistä lehdestä kyseinen ohje löytyy? Ja onko kuinka helppo/vaikea tehdä?

  VastaaPoista
 4. Minnien kaava löytyy Ottobren numerosta 6/2010. Se on nopeatekoinen ja helppo malli, varsinkin jos vyötärökaitaleen tekee resorista. Ohjeessa neuvotaan rypyttämään helmakappaleiden yläreunat Framilonilla, mikä on kyllä helppoa sekin. Nopeammalla pääsee kuitenkin, kun antaa vyötäröresorin rypyttää helma.

  VastaaPoista