perjantai 20. tammikuuta 2012

Sienimekko


Tämä raikkaan ruohonvihreä joustofrotee on odotellut vaatteeksi päätymistä jo syksystä asti. Ongelmana ei ole ollut se, etteikö kangas olisi houkuttanut tarpeeksi. Syy oli siinä, että näin kankaassa aina vaan kärpässienen, vaikka olisin halunnut aplikoida siihen aivan jotain muuta. Syksyllä kaupungilla juoksenteli lapsosia ihanissa vihreissä kärpässienimekoissa (olisivatkohan olleet Me&I:n mallistoa?) ja tuo näky nousi mieleeni aina vaan. Nyt kun kangas uhkasi jäädä omille muksuille lyhyeksi, päätin ommella siitä sen mieltäni vaivaavan kärpässienimekon. Ja on se kyllä ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Mekon kaava on oma, kokona n.86cm. Pääntien ja hihansuut kanttasin samalla joustofroteella, kun sopivanväristä resoria ei löytynyt omista varastoista. Jos olisin ennakoinut tuota resoriasiaa hieman paremmin, olisin toki leikannut hihansuihin käännevaran. Mutta ihan hyvät niistä tuli noinkin.


Sienestä piirsin tarkoituksella hieman epäsymmetrisen, mutta ommeltuna se kyllä vaikuttaa lähinnä vahingossa vinolta... Jalan yksityiskohtiin valitsin vaaleanbeigen langan.


Pikkuneiti ihastui mekkoon kovasti. Hän juoksi heti poseeraamaan samaan paikkaan, missä siskokin on usein keikistellyt kameralle. Itseäni hymyilytti kovasti, kun tyttö otti aivan samanlaisia asentojakin kuin isosiskonsa :D

10 kommenttia:

 1. Suloinen mekko! Ja aivan ihania poseerauskuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan hurmaava, sekä mekko että tyttö.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen! - Se on muuten hassua miten välillä jonkun kankaan näkee aivan väkisin tietynlaisena vaatteena ja sitten sitä mielikuvaa on vaikea muuttaa enää!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja hienot poseeraukset! Meilläkin kun on uusi äitin ompelema vaate päällä niin heti pyytämättä etsitään paras poseerauspaikka! ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan pirteä! Tuo sieni on niin mainio ja juuri ihanasti vino ;)

  VastaaPoista
 6. juu, me&I.lla oli syksyn mallistossa kärpässieni tunika.(ja myssy) Se tunika tosin vedettiin pois myynnistä jossain vaiheessa.

  Tuo sinun tunikasi on ihana! :)


  Hanna M

  VastaaPoista
 7. Todella suloinen kärpässieni mekko! :)

  VastaaPoista