keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Verhot


Viikonloppuna tuli viimein lakaistua joulu ulos ja samaan syssyyn päätin ommella olohuoneen ikkunoihin uudet verhot. Tapetteihin kivasti sopivat kukkaverhot löytyivät kirpputorilta, mutta ne olivat auttamatta liian lyhyet meidän ikkunoihimme. Yleensä tykkään lattiaan asti ulottuvista verhoista, mutta nämä piti saada riittämään edes ikkunan alareunaan. Jatkokankaaksi valitsin ystävältä saamiani ruskeita tyynyliinoja. Liinoja oli alunperin ollut 4kpl, mutta yhden olin jo ehtinyt silppuamaan tilkkutöihin. Siksi jouduin kokoamaan yhteen verhoon alareunan kahdesta palasta. Aika hyvin sauma piiloutuu, mutta näin päivänvalossa se näkyy tummana, kuten kuvasta käy ilmi.

4 kommenttia:

 1. Hienot verhot! Ihania kukkakuoseja ja värejä <3

  VastaaPoista
 2. Onpas värikästä! Ei paljon arjen harmaus paina :-)

  Yritin käydä laittamassa kommenttia tähän explorerilla ja en millään saanut kommentteja näkymään. Vasta nyt Mozzillalla onnistuu. En ole törmännyt vastaavaan ongelmaan muissa blogeissa. Liittyy varmaan siihen onko kommenttiloota kelluva vai blogitekstin perässä. Ihan vaan ajattelin kertoa, koska tämä voi vaikuttaa saamiesi kommenttien määrään.

  VastaaPoista
 3. Juu, eipä meiltä taida väriä puuttua :D

  Elina: Kiitos, että kerroit tuosta kommentointiongelmasta! Vaihdoin kommentoinnin ponnahdusikkunamalliin. Toivottavasti vastausten jättäminen helpottuu! :)

  VastaaPoista