torstai 31. tammikuuta 2013

Unipussi ja pikkuruinen nuttu


Kaavoitin unipussin taaperoikäiselle lapselle asiakkaan toiveesta. Kuvaksi toivottiin Otsoa ja pussin väreiksi valikoitui turkoosi ja ruskea. Päälinen on velouria ja sisäpuoli fleeceä. Sivussa pitkä vetoketju (tuonne alareunan puoliväliin asti) ja olalla nepparit. Tykkään kovasti lopputuloksesta. Miksen omille muksuilleni älynnyt tehdä tällaisia silloin aikoinaan...?


Ja tähän loppuun sopii vielä siskon vauvalle viime vuoden puolella ompelemani kietaisunuttu. Sisko toivoi lämpöistä 44 cm nuttua keskosvauvalleen ja nappasin kaavan jostakin Ottobren vanhemmasta lehdestä. Lehden malli tosin oli yksinkertaista trikoota reunakanttauksin, mutta tämän tein joustofroteesta fleecevuorilla. Nopeatekoinen, yhden kaavan vaate. Oli kuulemma kiva ja lämmin päällä, mutta nyt jo aivan liian pieni. Äkkiä kasvavat ne pienimmätkin murut ♥!

3 kommenttia:

 1. tosi söpö unipussi, meidän esikoiselle kokeilin mutta se pääsi aina pussista pois;) se nuttu on aivan ihana, olis makea nukeille, näyttä hyvälle kaavalle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä kuopus nukkui unipussissa yli vuoden ikään asti. Ei osannut tyttö vetoketjua availla, joten pysyi aamuun asti pussissa. Kaula-aukkohan näissä on niin pieni, että siitä ei pää mahdu. Tein ainakin yhden pussin itsekin kuopukselle, mutta en tajunnut, että siitäkin voisi tehdä tosi söpön ;)

   Poista
 2. Aivan ihana unipussi <3 Meillä pienempi käyttää edelleen unipussia (1v 2kk)

  VastaaPoista