tiistai 24. toukokuuta 2016

Imetysmekko kohtasi Teelikamenttenin


Olen nyt poikasen syntymästä lähtien käyttänyt lähes yksinomaan tekemiäni imetysmekkoja (esitelty  täällä, täällä ja täällä.) Näissä on kivojen kuosien lisäksi yksi aivan perustavanlaatuinen ero aiemmin tyttöjen vauva-aikana käyttämiini imetysvaatteisiin: uudenlainen luukkusysteemi. Vaakaluukku on käytössä mielestäni ehdottomasti helpoin ja mukavin ratkaisu, sillä ruokahuolto on saatava meidän perheessä pelaamaan nopeasti ja huolettomasti. Perinteisten päällekkäisten vaakaluukkujen ongelma on itselläni aina ollut se, että vauvan syntymän jälkeen oma kokoni on pienentynyt nopeasti ja alempi luukku on alkanut roikkua. Koon on pitänyt olla siis juuri sopiva, minkä takia mikään imetysvaate ei ole sopinut minulle koko imetysaikaa. Näissä omissa imetysmekoissani tein alemman etukappaleen jatkumaan ihan pääntielle asti ja leikkasin rintojen kohdalle imetysaukot,

Nyt kesän koputellessa ovella halusin tehdä hihattoman mekon. Siihenhän Teelikamenttenilta löytyy aivan paras ratkaisu, naisten tunika. Kokeilin yhdistää pitkähihaisten mekkojeni imetysluukun tunikakaavaani ja lopputulos on varsin kiva. Tämä on myös mukavan armelias malli vatsan seudulta, mikä on ollut alusta asti Teelikamenttenin tunikan yksi perusperiaatteista. Omaan testitunikaani applikoin oman suosikkikuvani, lintuemon. Tätä kuvaa ei olekaan pitkään aikaan tilattu tunikoihin, pöllöt tuntuvat jyräävän sillä saralla.

Minulta on aika ajoin kyselty imetystunikojen mahdollisuudesta, joten tämä täytyy kyllä nyt laittaa kokeiluun muunkin kokoisissa tunikoissa. Olisikohan applikoiduille imetystunikoille kysyntää?

En nyt saanut sovituskuvaa mekosta otettua itseni päällä, mutta tuo minua pienempi nukke pääsi malliksi. Siinä huomaa kuitenkin hyvin sen, että aivan liian isokin vaate on käyttökelpoinen imetysluukun kohdalta. Itselläni nuo imetysaukot ovat ihonmyötäiset ja mukavat käyttää. Nukella niihinkin jää vähän turhaa tilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti