lauantai 30. lokakuuta 2010

Huopapalloja


Meillä on pesukone laulanut ahkerasti viime päivät. Se tarkoittaa sitä, että kylpyhuoneremontti alkaa olla valmiina ja meillä on jälleen käytössä luksus nimeltä vesi! Ihana tunne! Kuukauden aikana pyykkikasat olivatkin kasvaneet valtaisiksi, vaikka toki osan pyykeistä saimme pestyä sukulaisten koneilla. Yhteen kuudenkympin koneelliseen heitin mukaan myös jo aiemmin Novitan Huopasesta neulomani pallot, joiden ohjeen sisko joskus vinkkasi. Ohje on ilmeisesti peräisin Suuri Käsityö -lehdestä. Palloissa on täyteenä vanua ja sisällä kilisee kulkunen.



Pallot ovat mieleisiä molemmille tytöille, mutta riitahan niistäkin tuli oikopäätä. Isompi tytöistä ei suostunut leikkimään pienemmän kanssa yhtäaikaa, koska olisi halunnut kaikki pallot itselleen. Hän mennä painui mököttämään, kun pikkusisko jatkoi leikkimistä.


Pyykinpesumahdollisuuden riemusta kertonee tämäkin eilisen ompelus :) Olemme olleet niin tykästyneet omaan valmiista kaavoista muokkaamaani Mari O'Netti -vaippakaavaani, että päätimme laittaa kaikki ostovaipat kiertoon ja tehdä niiden tilalle näitä meidän muksuille täydellisesti istuvia vaippoja. Tilkkutyöihmisenä olen myös ihastunut näihin eri PUL-kankaiden yhdistelyyn. Kivan aurinkoinen vaippa tähän syksyn synkkyyteen.

1 kommentti: